neděle 8. dubna 2018

Sahali jsme po bodu, ale.... Jak prosté! (+foto)

Jura srovnává na 1:1
Shodli jsme se na tom, že jednou z příčin, proč jsme dneska nedovezli z Dobšic aspoň bod, byla vynucená změna v sestavě na začátku 2. poločasu. Na důležitý post pravého beka přišel nezkušený nerozehraný hráč a my jsme dvakrát inkasovali. To rozhodlo.
OP: Dobšice B - Božice A 3:2 (1:1). Naše branky: Jiří Pavelčík a Roman Šálek.


Podcenili jsme úvodní tlak domácích a už ve 2´ jsme prohrávali 1:0. Hbitý útočník domácích prostřelil couvajícího Vojtu.
Vyrovnali jsme na 1:1 ve 33´ zásluhou perfektně kopnutého přímého kopu Jury Pavelčíka. Pět minut před koncem 1.půle byl zraněn Pavel Michalovič, dohrávali jsme poločas v deseti. Pavla na beku nahradil Petr Řihák. Situace však volala po jiném rozhodnutí. Třeba takovém: na beka Bojar, Peťa Řihák před něj na pravou zálohu a na hrot posunout Zlatana. Jak prosté!
Já vím, nám se to na lavičce mluví..............
Peťa stál u penalty v 65´ i u následné branky domácích v 66´. Stav 3:1 byl varovný, ale my jsme zbraně nesložili. Otevřeli jsme hru a v 75´ předvedl pěknou fotbalovou akci Roman Šálek. Připravil si míč z levé strany a výborně do vinglu na zadní tyč snížil na 3:2. To už ale odešel ze hřiště Bojar a nahradil ho Honza Sz.
Oba týmy daly po tyči (u nás pracovitý Lukáš Hrobár, ten by si gól zasloužil!). V závěru mohli domácí skóre upravit, ale trio jdoucí na osamoceného Kamila selhalo. Kamila a Vojtu bych velmi ocenil. bez nich by to dneska nedopadlo dobře.
Škoda ztraceného bodu, který nám bude chybět. Konec tabulky je napěchovaný a rozestupy minimální. Příští neděli jedeme do Chvalovic! Ty se pokoušejí na jaře o nemožné a dnes si vezou tři body z Hostimi.
          (lan)



Žádné komentáře:

Okomentovat