středa 7. října 2020

Volme Tomáše Třetinu senátorem za Znojemsko (akt.5.10.)


S podporou TOP 09, ODS, KDU-ČSL, STAN a PIRÁTŮ
, dále s podporou dalších kandidátů do Senátů, kteří nepostoupili do 2. kola, jmenovitě Martina Pavlíka (ANO 2011), Bohumily Beranové (nezávislá) a Růženy Šalomonové (SPD) jde do 2. kola senátního souboje na Znojemsku krumlovský starosta Tomáš Třetina. 


Z jeho poděkování vyjímám:

MOC VÁM VŠEM DĚKUJI! ✌️
Přátelé, jsem opravdu neskutečně vděčný za vaše hlasy. Je jich přes 9000! Děkuju všem ze Znojemska. Ukázalo se, že spolupráce má smysl, že lidi chtějí někoho, kdo má výsledky. Půjde o všechno. Chtěl bych poděkovat obzvláště svým voličům ve Znojmě, tam mě výsledek hodně potěšil.

                                 Tomáš Třetina


Jak uvádí starosta Jevišovic Pavel Málek„Náš region má naději, že bude mít skvělého senátora. Když se na to nevykašleme a přijdeme všichni v pátek a sobotu potvrdit Tomáše Třetinu do Senátu. Přijďte k volbám!“

A nezapomeňte, že lístky nedostanete do schránky, ale obdržíte je až ve volební místnosti!!!

Několik dalších vyjádřených podpor Tomáši Třetinovi:

Paní Beranová jediná kandidovala jako nezávislý kandidát bez podpory jakékoliv strany a dostala krásných 5.88 % hlasů. Jsme rádi, že se přidala společně s dalším kandidátem Martinem Pavlíkem k podpoře Tomáše Třetiny v druhém kole senátních voleb! Podobně jako kandidátka Růžena Šalomonová.
Je to další důkaz toho, že Tomáš Třetina má širokou podporu napříč politickým spektrem a kromě podpory 6 politických stran (STAN, Piráti, KDU-ČSL, ODS, Hlas, TOP09) získal i přímou podporu 2 kandidátů z prvního kola senátních voleb.
Běžte prosím tento týden k volbám a volte senátora, kterého si Znojemsko zaslouží! Tomáš Třetina jasně ukázal, že dokáže být důstojným zástupcem Znojemska v Senátu.
Piráti Znojemsko


Martin Pavlík, ředitel Nemocnice Znojmo:

Vážení spoluobčané,
ještě jednou velice děkuji za veškerou Vaši podporu a rád bych Vás poprosil, aby jste šli k volbám i ve 2. kole voleb do Senátu.
Znojemsko si zaslouží senátora slušného, čestného, pracujícího ve prospěch ne svůj, ale našeho krásného regionu, za kterým jsou nezpochybnitelné výsledky na místo sebeprezentace a šíření pomluv.
Takovým je pro mne Mgr. Tomáš Třetina, kterého si vážím a budu velmi rád, pokud jej i Vy svými hlasy ve 2. kole voleb do Senátu podpoříte.
Váš Martin Pavlík

Bohumila Beranová, bývalá krajská zastupitelka za ČSSD:

Moc děkuji všem lidem, kteří mě podpořili ve volbách do Senátu. 1778 hlasů neovlivněných reklamou nebo politickou stranou.
Velmi dobře si uvědomuji, že jsou to poctivé hlasy od srdce. ❤️
Protože zastávám názor, že politika potřebuje slušné a pracovité lidi, ve druhém kole voleb do Senátu podporuji Mgr. Tomáše Třetinu, kterého vnímám jako naději nejen pro Znojemský okres.

Vaše Bohumila Beranová  

Podporu Tomáši Třetinovi vyjádřila i kandidátka Růžena Šalomonová (SPD):

Nemohu podporovat politiku ani jednoho kadidáta. Proto se musím rozhodnout dle jejich morálního kreditu. A v tomto směru je má volba jednoduchá. Bohužel jsem se přesvědčila, že pan Grois je člověk jednající nefér, pokud se domnívá, že mu to může přinést výhodu či profit. Pan Grois je člověk, který zastupitelům tají, jakou majetkovou trestní kauzu šetří Policie ČR. ⁉️
Tvrdím, že ve volbách můžeme odstartovat změnu. A tato šance tu stále je. Pošleme do Senátu slušného člověka. Sice je náš politický oponent, ale nevím o tom, že by voličům lhal. Pan Třetina umí bojovat za své město a já věřím, že bude bojovat i za celé Znojemsko. 💪💪
Nenechme náš hlas propadnout.

Aktuální stav ankety v týdeníku Znojemsko:



10 komentářů:

  1. Lidi běžte volit Tretinu...proč...už jen proto, že dnes do schranek v ruznych vesnicich znojemska přistál dehonestujici pamflet od Groise....prý Tretina podporuje migranty... Tak to je peknej hnůj od starosty Znojma...
    Jdete volit Třetinu...!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte naprostou pravdu. Když jsem včera viděl týdeníky Znojemsko a Znojemský týden plné nepodložených dehonestujících a nenávistných slovních splašků z úst kandidáta do Senátu pana Groise, úplně jsem se styděl, že takový člověk řídí naše okresní město a má ambice zastupovat sám sebe v Senátu! Na volebním lístku lidi mate, že kandiduje za starosty. Je to úplný nesmysl a STAN by se měl důrazněji ozvat proti tomuto pamfletu. Minimálně všichni starostové, kteří se angažují dál než jenom ve své obci. Pan Grois tvrdí, že spojuje starosty na Znojemsku. Já si dovolím vyslovit názor, že to není pravda. Co na to říkáte, páni starostové z okresu Znojmo? Věřím, že nebude mlčet a ozvete se.

      Vymazat
  2. Výběr z FB Tomáše Třetiny:
    Tomáš Třetina: Stále neexistující obchvat Znojma je úkol pro každého politika. Pokud vyhraju, moje první cesta povede na radnici do Znojma. Musíme s tím už společně konečně hnout!
    Kateřina z týmu T/3: Informace o migrantech je pouze lživou kampaní protikandidáta a pan Třetina se proti ní razantně vymezuje. Jeho prioritou je zlepšení podmínek práce a života na Znojemsku.

    OdpovědětVymazat
  3. Pište si co chcete ale hodně akci jsem projel navštívil a Honzu groise jsem při každé akci potkal a zname se i osobně.myslim si ze dela toho hodně jak pro město tak třeba pro hasice.pana starostu s Krumlova jsem nikde nepotkal na akcích krom fotbalu v jevisovicich a skalice

    OdpovědětVymazat
  4. Ze dels hodne pro hasice je zasluzne a verim tomu ze je za to i slusne zaplacen nimochodem i z nadich dani....
    O co go t v tyto game je ze ma tu potrebu lzive dehonestovat soupere a vyvolavat strach u spoluobcanu...
    A takovy clovek je chudak!!!
    Viz dnesni letaky ve Floopu...hanba...!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S toho vašeho komentáře mě vyznělo že mu vlastně zavidíte 🤣 ještě by mě zajímalo kde máte fakta že za to něco bere kdyby šlo o prachy tak jste tam celej 🤣🤣

      Vymazat
  5. Bohumil Šimek - hejtman Jihomoravského kraje: Tomáš Třetina patří mezi starosty, za kterými je vidět dobrá práce a navíc ji odvádí s obrovským nasazením a elánem. Srdcař. Postaral se o rekonstrukci zámku v Moravském Krumlově a bojuje za návrat epopeje. Tedy chlap na svém místě!!!

    OdpovědětVymazat
  6. I voliči Andreje Babiše volí Tomáše Třetinu senátorem. Podobně jako voliči ODS, KDU-ČSL, STAN, TOP 09, Pirátů i SPD. Kdo zbyl panu Groisovi???

    OdpovědětVymazat
  7. V Božicich je to jasné: Grois 48 hlasů, Třetina 79 hlasů, skoro 2x víc. Tak to snad dopadne na celém Znojemsku. 🙂

    OdpovědětVymazat