středa 25. července 2012

Hasiči: Hasičská tatra v novém kabátě

Po celkové - generální - opravě se včera ( 24.7.2012) po půl roce vrátila do hasičské zbrojnice ve staré kovárně v Křídlovicích hasičská tatra - CAS 32 T 148.
Její aktuální podoba je však od historické fotografie z dubna roku 2009 (viz poslední foto), kdy proběhlo žehnání nového hasičského praporu a hasičské techniky (tj. i této tatry), k nepoznání.
Aktuální foto představuje tuto zmodernizovanou hasičskou krasavici v plné kvalitě. Celkové náklady na modernizaci vozidla včetně nového laku činily cca 800 000 Kč (s DPH), z čehož podstatná část je krytá z dotace.

                      Ladislav Nevrkla



11 komentářů:

  1. no z venku pěkná ale co zbytek? vůbec podle představ hasičů...to je tak když o tom rozhoduje ten co tomu nerozumí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co já vím tak hasiči byly skoro u všeho a jak to má vypadat si rozhodovaly sami a teď se to snáží svéct na někoho jiného.V náší obci je veřejním tajemstvím že se snaží všelijakými podrazy podporovat opozici.Pan velitel musí poslouchat manželku a její kolegyni pi Barákovou.Těm se velice hodí když hasici kolem sebe kopou a svádí vše na obec-

      Vymazat
  2. ubohá odpověd...mate špatné informace

    OdpovědětVymazat
  3. V pátek po zastupitelstvu jsem k dispozici a podle smlouvy o díle si celou opravu Tatry můžeme projít spolu. Rád si ten čas udělám.
    / Bez manželky / My se za svou práci pro hasiče nestydíme. Jan Szabó,svéprávný velitel

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím vás , nechte už dělení obce na opozici a ty ostatní! Jste směšní! Raději pojďme a snažme se společně, ať obec trochu změní svůj vzhled. Vztahy mezi občany jsou na bodě mrazu, spolky také za moc nestojí. Jdete všichni proti všem. Pouhé sečení trávy obec nespasí. Zajeďte se podívat na břeclavsko,jak krásně upravené tam jsou vesnice, jaké mají sklepní uličky , a jak si váží svých sklepů a okolí svých domů. Tady jsou poměry až hrůza, jak už bylo kdysi na stránkách napsáno, když mně chcípne koza, ať chcípne taky sousedovi! Ale v tomto chcete dále žít ? Já ne, stydím se za naši vesničku, kdysi střediskovou, kde je morálka, no taková jiná, no hodně blbá až na bl.... Slušní občané a snad je vás většina,přestaňte dělit obec na opozici a antiopozici, na bílé a černé, na tlusté a hubené, na chytré a blbé a hlavně přestaňte závidět svému okolí, protože jinak se všichni trošku aktivní na včechno vykaškou a ve vesnici nebude vůbec nic.U nás přece nikdo nesmí vyčnívat z řady! Z mého pohledu bych obec přece jenou trochu rozdělil a to na poctivé a zloděje a proti té, doufám, menšině,bych postupoval dosti radikálně . = PePř =

    OdpovědětVymazat
  5. Vzhledem k tomu, že tento příspěvek vzbudil, jak velký zájem, tak velký rozruch, rozhodl jsem se dále již v diskuzi na toto téma nepokračovat. Některé formulace se osobně dotkly jmenovaných - tímto se jim omlouvám. Nejsem jejich autorem, ale připustil jsem, aby byly publikovány. Hodně dobře se k současné situaci v obci vyjádřil autor =PePř=. Stejně ale vím, že všechno špatné spojené s informacemi o dění v Božicích padá na moji hlavu. Ten, kdo si myslí, že tyto stránky škodí naší obci, ať je prosím ignoruje, ti, co je čtou rádi, ať přispějí podnětným názorem nebo i celým materiálem. Tyto stránky jsou otevřené. (lan)

    OdpovědětVymazat
  6. Pane Nevrkla,jsem velice ráda že tyto stránky existují a dál budou.Tyto stránky sleduji,a jsem velmi ráda za ně,páč vím co se děje v naší obci,a články o rozhlednách a památcích pana Kučery jsou super.Dávají nám tip na další výlet s rodinnou..Jen tak dál...Co se týče onoho článku,nenapsal jste nic špatného,podáváte nám informace,které bychom se nikdy nedozvěděly.Tady ryjou jen ty hlupáci,kteří se ani nepoděpíšou pod svým názorem,a budou věčně šťourat.Hasiči v naší obci udělali kus velké práce,drží při sobě, díky Bohu za ně....A souhlasím co napsal =PePř=,měly bychom se opravdu zamyslet nad tím co MY dospělí děláme,ukazujeme našim dětěm jenom závist,zlobu.atd.Jana

    OdpovědětVymazat
  7. I když jsem včera napsal, že už diskuzi uzavřu, tento příspěvek si zaslouží, aby šel ven. Všichni, kteří cítíme, že je potřeba něco pro naši obec udělat, tak to děláme. Každý tam, kde si myslíme, že můžeme prospět, že nás to baví a že to aspoň trošku umíme. Že se nám při tom množství aktivit něco nepodaří nebo se naše snaha něčeho nebo někoho dotkne, to se mi taky bohužel stane. Už jsem se za to omluvil. Hasiči a fotbalisti mají na tomto webu zdaleko největší podporu a propagaci. Ani nemusí mít vlastní webové stránky. Všechno, co dělají najdou zde. Zvlášť podařené akce - fašanky, hody - mají díky nám takovou propagaci i na YouTube, že se o jejich úspěších ví prakticky všude. Věřím, že se od nich tedy dočkám spíš poděkování a ocenění za spolupráci a propagaci, než cokoliv jiného. (lan)

    OdpovědětVymazat
  8. Hasičská tatra už je opět doma v hasičské garáži. Snad tedy byla reklamace provedená úspěšně a ke spokojenosti našich hasičů. (lan)

    OdpovědětVymazat
  9. Pane Nevrkla,proč nenapíšete co se stalo na hasičských závodech v Boroticích.To je dost ostuda!

    OdpovědětVymazat
  10. Zbrusu nový Opel Vivaro koupilo vedení Hodonic pro své dobrovolné hasiče. „Nakoupili jsme ho na základě jejich žádosti po výběrovém řízení za 437 tisíc korun, přičemž dvě stě tisíc korun jsme získali jako dotaci z kraje. Budeme ho využívat k přepravě dobrovolných hasičů na soutěže," informoval starosta Hodonic Petr Korger.

    OdpovědětVymazat