pátek 31. ledna 2014

Blíží se jediný letošní božický ples. Tombola může být velmi zajímavá

4. školní ples novodobé historie je připraven na sobotu 22.2.2014 od 20 hodin i s oblíbenou polonézou v sále Společenského domu v Božicích. Aktuálně nás pořadatelé ze Sdružení rodičů při ZŠ Božice žádají o sponzorské dary.
  Předat je můžete paní Janě Pavlíkové, Janě Hanzalové a v koloniálu u Bernardů do 10.2.2014.
                                                        (lan)
                                     

2 komentáře:

  1. Hon na vstupenky.
    Jako každý rok začíná štvanice , mnoho dotazů a málo informací, nebo se k Vám dostanou v takové podobě, že stejně nebudete vědět, která "bije". Známe Božice, kdy si každý něco přidá a pak se divíte jaká je konečná verze. Takže prosím Vás, i letos se budou prodávat místenky. Prodává je paní Jana Hanzalová (bydlí u hřbitova v domě po Koláčkových), předprodej začíná 14.2 . od 16. do 18. hod., lístek stojí 100,- . Děti co tančí polonézu lístek nepotřebují, budou mít volný stůl v jídelně. V případě, že si budete přát aby dítě s vámi sedělo celý večer u stolu, tak mu tu místenku kupte. Protože na sále prodáme všechny místa v předprodeji a žídle navíc na podiu nejsou. Upřesnuji , že opět na ples nepustíme dítě školou povinné, které nevystupuje. Ani spolužáky, ani mladší sourozence - nevadí, že jsou v doprovodu rodičů. To je podmínka, se kterou jsme začaly pořádat školní plesy (maminky ze sdružení rodičů). A vystupující děti by měly rodiče také po odtancování polonézy a popřípadě vyzvednutí tomboly kolem půlnoci doprovodit domů.
    Vrátím -li se k tombole, budeme se snažit aby byla bohatá, ale každý kousek, věc bude dobrá, dobrý. Pokud máte doma nějaký nevhodný dárek , který je nepoškozený a víte , že ho neužijete, nebo se vám nehodí barvou, nebo máte dva stejné, tak nám je prosím darujte a my dar využijeme.
    Za děti předem děkujeme.
    Jana Pavlíková - Urbánková

    OdpovědětVymazat
  2. Předprodej lístku na školní ples bude od 14. 2. 2014 vždy od 16:00 do 18:00 u paní Jany Hanzalové, Božice 208 (u hřbitova). Dary do tomboly vybírá Jana Hanzalová, Jana Pavliková.

    OdpovědětVymazat