pátek 31. ledna 2014

Před měsícem jsme se loučili se starým rokem

Zní to až neuvěřitelně, ale přesně před měsícem jsme se loučili s rokem 2013! Loučili jsme se každý po svém a zvolili jsme si i místo kde, a společnost s kým.
Řada z nás využila možnosti strávit poslední den roku 2013 v sále hostince U Kudličků. Stoly byly téměř plné a skladba osazenstva rozmanitá. Samozřejmě, najít nějaký jednotící prvek je v takové situaci moc a moc těžké.
Osobně mě potěšil Radek Mach, myslím, že jsme si mohli zazpívat i po půlnoci, stejně jako já měl připravené na MP 3 písničky ke zpívání - a nedošlo na ně! Poučili jsme se a snad se zase za 11 měsíců sejdeme a "noty sladíme" o trošku víc!
Taky "kremeše" paní Milady potěšily všechny, kdo netrpěli žaludeční indispozicí. Zkrátka - sejít a pobejt ke konci roku nějak patří. A na drobné zádrhele se zapomene. Všichni jsme se totiž na rok 2014 těšili. Bude určitě lepší a radostnější než ten rok minulý! Co říkáte?
A propos: Víte, kterou skladbu jsem musel pouštět na Silvestra nejvíckrát? Pod názvem Rež, rež, rež ji asi málokdo zná, ovšem, když se řekne "Kačena", víme všichni, která bije. Pro nezasvěcené dám celý refrén: Kač, kač, kač, kačena, nasypem ti zeleného jačmeňa.... A s hospodským jsem si střihl Svaz českých bohémů od Wohnoutů. Znáte? Ne? Tak mrkněte na YouTube, stojí za to a má víc než 3 milióny shlédnutí, což je na české poměry hodně slušný....

           Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat