sobota 18. ledna 2014

Fotohádanka: Motorky jak vyšité!

Slavnou éru božického motocyklového sportu připomíná dnešní fotografie. Bohužel k ní nemám žádný komentář. Nevím o ní zhola nic!
Poznávám pouze pana Karla Halu nejst., ale nevím, při jaké příležitosti byli božičtí motocyklisté vyfoceni, ani nevím, kdo jsou oni šikovní řidiči. Tak opět očekávám vaši pomoc.

               Ladislav Nevrkla

6 komentářů:

  1. tak že začneme s prava 2.je jara Drška 3. Raušer, 4.si nejseme jisti tipujemČada ,5.je p.Schovanec s Křidlovic,6.p.Březina,7.p.Kratochvil s Křidlovic.ale prvnim ato si nejsme jisti doufám že někdo je pozná.

    OdpovědětVymazat
  2. Na fotografii jsou: zleva: z vlajkou Zdeněk Černý, Ludvík Kratochvíl, v pozadí Josef Havíř, dále pak Březina, Schovanec, Barák, Raušer, Hala nejst., Josef Cabák, Drška a s další vlajkou Franta Pilinger (jediný z posledních německých starších dětí, ponechaných v DD). (me)

    OdpovědětVymazat
  3. Probírali jsme to dnes a náš názor je: Zdeněk Černý (zleva s praporem), Ludvík Kratochvíl (brácha křídlovického B.K.), p. Březina, Tonda Raušer, p. Schovanec, Honza Opletal, Peppa Raušer, Karel Hala nejst. (stojící), Josef Cabák (?), Miroslav Klíč nejst. (?), František Pilinger (vpravo s praporem). (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. v úravo s praporem je Antonín Beneš

    OdpovědětVymazat
  5. V pravo za praporem je Karel Beneš

    OdpovědětVymazat
  6. Zd.Černý,Ludva Kratochvíl,Lad. Březina,Schovanec,Miloslav Škrob,Jos. Raušer,Mir. Pajer,Mir. Klíč st.,Karel Beneš

    OdpovědětVymazat