pátek 31. ledna 2014

Kulečník: Čekání na Páju, Káju a Vasila. Pozor změna! (akt.31.1.)

Základní části letošního ročníku kulečníkového turnaje chybějí do konečné podoby tabulky poslední 4 zápasy, z toho tři má sehrát jeden z favoritů turnaje Vasil.
A jelikož se mu letos nedaří tak jako v minulých letech, bude k hladkému postupu do dalšího kola potřebovat každý bod. Zatím jich totiž nasbíral pouze 14, což by zatím tak tak k postupu stačilo.
  25.1.:Základní část tradičního turnaje v kulečníku vrcholí a zbývá sehrát několik posledních zápasů. Zdá se, že jistou účast v dalších bojích má Tonic a Luděk, kteří již základní část dohráli
Mocně finišuje Vasil, ale už dvakrát klopýtl, právě s výše uvedenými hráči. Bez bodu zůstává nadále Dáša. Jistý postup má asi i Jara, který má 22 bodů a zápas s Vasilem ještě k dobru.

19.1.:Tradiční turnaj v kulečníku v Hostinci u Kudličků nabral v tomto ročníku svižné tempo a většina zápasů je již odehraných. Velmi spokojený je s dosavadním průběhem Tonic, který již má odehrány všechny zápasy a z nich vytěžil 11 vítězství a celkový zisk 22 bodů. Zisk by to měl být dostatečný na přímý postup do čtvrtfinále. Mírný skluz již byl smazán, hodně zápasů již odehrál náhradník Jura P. a do hry též vstoupil Vasil. Bez radosti z vítězství je nadále Dáša, zatímco Maruš má na svém kontě již 5 skalpů a Pája vybojoval 4 úspěšné zápasy.

12.1. Zbrždění nastalo až nyní, kdy se čeká na ty, kteří jsou pracovně vytížení a v jednom případě se čeká až skončí pravoslavné vánoce a dovolená jednoho z účastníků turnaje. Pak si myslím, že turnaj opět nabere svou dynamiku a bude zdárně završen. Čtyři cenné skalpy má na svém kontě Maruš, zatímco Dáša na své první vítězství stále čeká, stejně jako Pája.
Zatím nejvíc bodů má na svém kontě trojice Luděk, Jara a Tonic. Byli úspěšní devětkrát.

Další zápasy se hrály i ve zbytku 2. lednového týdne. K jedné změně došlo v hráčské sestavě - místo Karla vstoupí do turnaje Jura P. Vzhledem k tomu, že se Vasil vrátí až příští víkend, budou zbývající zápasy dohrány až po 20.1. Hodně s sebou hodil Pája, který v jednom podvečeru odehrál cca 6 zápasu a byl podle svých slov patřičně unaven. Stálo to ale za to a Pája získal i 4 vítězství. Bez bodu zatím zůstává Dáša, ale možná se najde nějaký westernový gentleman, který na nějaký šťouch hledět nebude.

               (lan)

1 komentář:

  1. Podle informace pořadatelů by se zápasy základní části měly dohrát do 15.2.2014. Posledním zápasem bude zápas dvou "ostrých hochů" a favoritů soutěže Vasila a Jary! Slíbili mi, že mí dají vědět, abych je mohl zachytit i na foto :-)! Uvidíme!!! (lan)

    OdpovědětVymazat