neděle 9. srpna 2015

Fotbal: V poslední přípravě jsme si zastříleli (dopl.10.8.+foto)

Náš poslední přípravný zápas bych se nebál nazvat přátelským utkáním. Jak taky jinak, když dvě třetiny čejkovického týmu prošlo tím naším, božickým. Chvilku jsme nechali i hosty hrát, ale pak jsme jim ukázali, kdo je na hřišti pánem, a kdo je nováčkem okresního přeboru a kdo nováčkem trojky. Blahopřejeme oběma a těšíme se na úvodní zápasy. My si to rozdáme v neděli doma s ambiciózním týmem Hostimi.
Božice - Čejkovice 6:1 (4:0). 


Naše branky: Michal Topolčan, Roman Šob, Roman Šob, Kuba Rambousek (pen.), Míša Topolčan, Evžen Egner (po nezištné a přesné přihrávce Romana Šoba).

Nastoupili jsme v této sestavě: Michal Hrubý - Zdeněk Chrenovský, Broněk Juřica, Kuba Rambousek - Roman Šob - Evžen Egner, Jiří Pavelčík, Karel Vávra, Michal Topolčan - Jan Szabó, Jan Kudlička. Na střídačce: Vojta Maruštík, Petr Procházka, Lukáš Svoboda, Honza Kreuzwieser a Laďa Sedláček.
Zápas řídil Artur Coufal.

Ani v poslední přípravě jsme nenastoupili v úplné sestavě, na lavičce pro diváky seděl Lopík a Jara Jandásek dorazil až v průběhu 2. půle. Nebyl tentokrát ani Roman Šebela a chyběla i řada dalších hráčů.

V tropickém vedru jsme se opět pomaleji rozehrávali a i když jsme byli od začátku jasně v akci, prvního gólu jsme se dočkali až v 25´. To jsme měli za sebou tyčku (v 6´ Míša Topolčan) a potlesk si vysloužil za krásnou akci Evžen Egner. Taky jsme ale zatrnuli v 16´, když si náš gólman Míša postavil špatně zeď a náš bývalý hráč Marian Vávra ji při VPK šikovně obstřelil zprava a míč směřující k tyčce musel Míša pracně zneškodnit. To by se stávat nemělo!!!
Náš rychlý útok zakončil Míša Topolčan v 25´ vedoucí brankou  - 1:0 a podobnou rychlovku úspěšně proměnil ve 34´ tvrdou střelou Roman Šob na 2:0. Mezitím Honza Szabó podkopl (jako pak v dalším průběhu nejméně jednou) míč a ten šel vysoko nad!
Minutu nato si opět Roman dobře naběhl a přesně zamířil na 3:0. Náhradní gólman v brance Čejkovic Franta Kročil pak lovil míč ještě v 37´, když Rambo bezpečně proměnil penaltu za ruku. Do šaten jsme šli s vedením 4:0, ale taky s různými poznámkami diváků, jako např. "Lovec, co jsou to za balóny?" a razítkem na břevně Čejkovic po střele Honzy K.

V druhé půlce jsme do hry postupně poslali všech pět náhradníků a hra postupně upadala, až to všechno vyvrcholilo čestným gólem hostí v 78´. Tím ovšem snižovali na 6:1, když předtím ještě dvakrát inkasovali z kopačky Michala Topolčana k tyči po povedené přihrávce Honzy Szabóa ("Honzo, dobrý, to mělo voči, ale musíš častěji zvednout hlavu!") na 5:0 a v 58´ po nejhezčí akci zápasu, když s chutí hrající Roman Šob potáhl a přihrál přesně Lovcovi, který nezaváhal a zavěsil na 6:0.

            (lan)




... a málem bylo vymalováno ...















2 komentáře:

  1. Už se těšíme , oleeéé . Ferguson

    OdpovědětVymazat
  2. S Misou v bráně,jarou,jirkou,rambem,čudlem,kájou,lovcem,Misou top, lopikem a trenerem se nebojime nikoho!!! LHK

    OdpovědětVymazat