neděle 12. října 2014

Volby 2014: Zvolení zastupitelé a jejich první náhradníci

Ve víkendových volbách bylo zvoleno 15 zastupitelů zastupujících pět volebních stran. Vítězná strana Společné Božice získala nadpoloviční počet mandátů (8) a prakticky může další čtyři roky v Božicích vládnout sama.
Za Společné Božice byli zvoleni zkušení komunální politici (K. Hala, J. Čada, L. Benkovičová, P. Fiala, K. Kučera a J. Zatloukal) a dva političtí nováčci nováčci (Štěpán Turoň a Ing. Jiří Dvořák). Jako druhá se umístila strana PRO BOŽICE 2014, kterou bude zastupovat dosavadní radní Robert Turoň, dlouholetý zastupitel Jan Kudlička a nováček Marek Kročil.
Naše Božice posílají do zastupitelstva dva nováčky se shodným počtem hlasů Ing. Marka Klíče a Josefa Leissera. Pád z výšin zaznamenala strana bývalé místostarostky dr. R. Barákové. S jedním mandátem doplní společně se zastupitelkou KSČM A. Hříbkovou počet zastupitelů na výslednou patnáctku.
V následujícím přehledu jsou uvedeni zvolení zastupitelé jednotlivých stran a jejich první náhradníci. Ti by se do zastupitelstva posunuli v případě rezignace nebo odstoupení zvolených zastupitelů.
SNK za trvalý rozvoj: dr. Růžena Baráková 127, náhradník Mgr. Zdeněk Čurda 76
KSČM: Anna Hříbková 94, náhradník Hana Zifčáková 88
PRO BOŽICE 2014: Robert Turoň 173, Jan Kudlička 116, Marek Kročil 109, náhradník Tomáš Rauš 109
Hlas lidu: 0
Naše Božice: Ing. Marek Klíč 135, Josef Leisser 135, náhradník Bc. Jiřina Čurdová 116
Společné Božice: Karel Hala 416, Jiří Čada 387, Ludmila Benkovičová 298, Petr Fiala 251, Karel Kučera 240, Štefan Turoň 276, Ing. Jiří Dvořák 269, Jan Zatloukal 234, náhradník Bohumila Topolčanová 239.

              (lan)

11 komentářů:

  1. Velka gratulace p.Hálovi p.Čadovi.,samozdřejmě celě straně Společné Božice o zamestnancům co pracují pod obcí.I oni se podíleli na zvelebeni obce a jinych praci.gratulujeme

    OdpovědětVymazat
  2. Tak velká gratulace patří p.Hálovi a p. Čadovi a o zaměstnancích bych radši pomlčel....

    OdpovědětVymazat
  3. ale ale tady je nekdo hodne zaujaty proti zamestnancum. haha.zavistivci.jak jinak tady v bozicich ze anonyme D.K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se umím podepsat L. K. :-) to je teda úroveň někoho napadat za anonymitu a přitom se tak trapně podepsat :-) Tomu nasvědčuje inteligence. A zaměstnanci opravdu nemají nic společného z volbami a celkově z obcí. Pan starosta nařídí a chlapci musí udělat,toť jejich práce. Ale jakým tempem a stylem,to už pan starosta neovlivní :-)

      Vymazat
  4. zase nekdo kope kolem sebe.chtel bych videt tady ty chytraky kdyby meli treba uklizet bordel po druhych to uz by se nikomu nelibilo!hlavne ze kazdy "dela" to co ma.!nekteri si neumi uklidit ani to co by mel!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A někteří by měli začít chodit do práce :-)

      Vymazat
  5. kdyby se tak každý staral o svou rodinu a ne o to kdo chodi do práce a kdo ne.Je to každého věc. nepatří to vůbec k teto diskusi.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak k této diskuzi to je,protože takové nesmysly co se sem píší jsou jen a jen takové co sedí na prdelce doma a rýpe jen do čeho se dá. To radši bude někdo krást, aby uživil rodinu místo aby chodil do práce :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně tak na prdelce tady sedi skoro polovina Bozic! A krade toť silné slovo.někdo okrádá svého zamestnavate.ale to je v pořádku.to se nikde nenapise .At si každý sáhne do svědomí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) :-) :-) Člověk který v životě nedělal, nepochopí. Myslím že polovina to nebude........ Polovina lidí nemá malé děti :-) :-)

      Vymazat
    2. Můžete začít psát noviny :-) a v dnešní době by si na to svědomí mělo sáhnout více lidí co okrádají svého zaměstnavatele. Ale krást peníze a pak to házet na druhé je ubohost.............. a kdo chce,ten si práci najde. Samozřejmě že když má malé děti (11let) tak musí být doma :-)

      Vymazat