sobota 21. února 2015

Fašankové ozvěny: Půlnoční překvapení, part. 1

Týden se sešel s týdnem, "fašinek"  je zdárně a důstojně za námi, stejně tak masopustní ostatky a popeleční středa. Teď se až do Velikonoc postíme a oddáváme se zimnímu nicnedělání. Tak už to samozřejmě nikde nevypadá, náš současný uspěchaný život nám ani nedovolí.
A tak když jsem včera odpoledne dostal opět otázku s úsměvem: Tak co, pane Nevrkla, už jste sehnal video s půlnočním překvapením?, rozhodl jsem se, že dáme na net aspoň tu první část, kterou jsem natočil. Zůstává záhadou mezi nebem a zemí, proč přesně v tom momentu, kdy měl začít vlastní tanec, mě můj canon zradil!
Tak se pěkně posaďte a shlédněte záznam části vystoupení božických hasičů na masopustní zábavě 14.2.2015. Chlapi díky, že jste pořád tak nadšení nás ostatní o fašanku bavit. Prakticky celý den a s přípravami a úklidem několik dní. Ještě bych doplnil, že jsem článeček s fotografií maškarního průvodu po Božicích poslal do Znojemského týdne a do Znojemska a v obou týdenících vyšly. Takže děkuji i těmto médiím za spolupráci.
             (lan)

 

5 komentářů:

  1. Já asi vím proč vás Váš Canon zradil,pořádně mrkněte na video.

    OdpovědětVymazat
  2. Já vím o jedné chybě, jestli se dá zjistit z videa, nevím. Ale kdyby nám někdo dodal tu druhou půlku tanečního hasičského party, už bychom se nemuseli technickými problémy zabývat :-)! (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. určitě to nebylo prostorem nebo centrem dění na fasanku. ..technika občas zradi...ja tam nebyl a video stačilo. Pane Nevrkla hlavně záhadu s Canonem vyřešte at si lidi nelamou hlavičky čím to bylo.Přeji at se vám to už nestane.

    OdpovědětVymazat
  4. Berme to tak, že fašank je dobou"srandiček" a dvojsmyslů této diskuze, a v tom jsou zakukleny i ty připomínky :-)! Takže s úsměvem... A je pravda, že i ta část videa navodila fašankovou náladu letošního půlnočního překvapení a musí nám asi protentokrát stačit. Howgh!

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem příjemně překvapen, kolik z vás už si video pustilo. Tak dík, i když jsem tentokrát splnil svůj úkol jen napůl :-)! (lan)

    OdpovědětVymazat