sobota 14. listopadu 2015

Smuteční prapory na jižní Moravě

Jihomoravský hejtman Michal Hašek vyzval starostky a starosty měst a obcí Jihomoravského kraje, aby vyvěsili smuteční prapory na znamení soustrasti a úcty k obětem pátečního pařížského teroristického činu.


Smuteční prapor zavlaje na sídelní budově Jihomoravského kraje i magistrátu města Brna. V sobotu odpoledne o tom informoval Hašek. "Vyzývám k tomu i starostky a starosty měst a obcí Jihomoravského kraje. Lidé v Paříži umírali rukou teroristů za celou západní civilizaci, za Evropu, tedy i za Českou republiku a jižní Moravu. Zároveň položím smuteční kytici a zapálím svíčku u sídla francouzského institutu v Brně," uvedl hejtman.

            (lan)

6 komentářů:

  1. Není to náhodou důsledek vstupu naší země do EU .............? "Moc děkujeme za to, že vznikla!" "Hodně pěkného nám přinesla." Doufám, že vidíte ty uvozovky!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To myslíte vážně? Jakože teroristický útok v Paříži je důsledek vstupu naší země do EU? No to si hodně fandíte...A pozitiva Evropské unie si určitě užíváte denně, minimálně jezdíte po silnicích vyspravených díky přílivu peněz z EU, atd. Ale u nás je v módě raději nadávat, že.

      Vymazat
    2. To bych chtěl vidět kde ty silnice jsou proto že kdyby byli tak nemusím řešit opravy podvozku a když jsou tak je za dva roky po nich

      Vymazat
    3. Uvozovky vidíme !!!!!! My ostatní zas doufáme, že už ten materiál od místní omladiny nepožíváte. Upřímně se Vám, pane Nevrklo divím, že sem tyto nesmyslné výkřiky do tmy vůbec pouštíte.

      Vymazat
  2. Jeďte na Kolonku.Nádherná dráha a tolik let už drží.Díky Bayerové a dotacím z EU.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby fungovalo všechno jak má, tak žádné dotace nepotřebujeme. A to je možná záměr. Nebudete skákat jak Brusel pískne, nebudou dotace. To jsme nakonec poznali před pár týdny :-)

    OdpovědětVymazat