úterý 23. ledna 2018

Boj o Hrad a poslední televizní duel. Jaká je síla médií?

Babišovy Lidové noviny mi opět otiskly dopis ve své pravidelné rubrice uprostřed tištěného vydání listu na stránce hlavních politických komentářů a názorů.


Přečíst si ho můžete v následující podobě a zamýšlet se nad ním až do chvíle, kdy se rozhodnete jít o víkendu volit. Oba dva vedou volební kampaň. zatímco Jiří Drahoš ji má perfektně připravenou a podle "jízdního řádu" jede přesně tak, jak řekl (a to i včetně své manželky Evy), tak Miloš Zeman se svou "nekampaní", navíc neprůhledně financovanou, hopká z jedné větvičky na druhou a snaží se svými nepředvídatelnými kousky svého soupeře zaskočit. Jedno se dá říct už teď: Jiří Drahoš se Miloše Zemana nezalekl! I proto bude v boji o Hrad úspěšný.

První vyhrání...
Ad LN 22. 1.: Začal zápas o desetinu...
Miloš Zeman začal svou „nekampaň“ před druhým kolem sólem na Nově. Přesvědčené přesvědčil, že je stále stejný, nepřesvědčení tuto one-man show ani nevydrželi sledovat do konce a nerozhodnutí zůstávají nerozhodnutými. V naší uspěchané době má dopad až to poslední sdělení a to bude ve čtvrtek na ČT1 kolem 21.15. Vše, co bylo předtím, bude zapomenuto. Je to výzva nejen pro Miloše Zemana, ale i pro Jiřího Drahoše. I tady může platit, že první vyhrání z kapsy vyhání...
Ladislav Nevrkla, Božice

                 (lan)

2 komentáře:

  1. Asi nejobjektivnější je komentář v Právu a na novinky.cz: Závěrečné hodnocení je následující: Zeman si Drahoše na chleba nenamazal. Aureolu nepřekonatelného diskutéra někde vytratil. V politických tématech nebylo poznat, že Zeman obsazuje nejrůznější funkce téměř třicet let s desetiletou pauzou. Nedošlo k rozdílu třídy. Drahoš prokázal chuť a schopnost být novým prezidentem.
    Kdyby Zeman v březnu odjel na Vysočinu, stát by se nezhroutil. Bylo by ale v něm méně zloby.

    OdpovědětVymazat
  2. Viditelně lépe připravený byl Drahoš :))))

    OdpovědětVymazat