pátek 6. dubna 2018

Fotbal: V neděli odpoledne do Dobšic

Božice A zajíždějí v neděli 8.4.2018 v 15:30 h k důležitému utkání OP do Dobšic. Urvat zde aspoň bodík by byla velmi příjemná povelikonoční nadílka. Něco jako zlaté vajíčko, které jste omylem dostali při pondělní pomlázce!


Božice B hostí již v sobotu 7.4.2018 v 15:30 h na našem hřišti Čejkovice! Tak to bychom se měli jít podívat! Co říkáte?

        (lan)

3 komentáře:

  1. Hrát už bude další posila Roman Šálek. Po tvrdých soubojích s Hostimí mají šrámy někteří hráči (jména záměrně neuvádím, i když je vím), ale jak je znám, udělají do neděle všechno proto, aby mohli nastoupit. Aspoň na část zápasu. Za Benfiku proti Čejkovicím by tak dneska odpoledne logicky neměl hrát nikdo z širšího kádru Áčka! Víme přece velmi dobře, o co hrajeme v OP a o co ve IV.C. I když máme radost z každého úspěchu našich. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bez pomoci áčka bude béčkařů 11, bez pomoci béčka bude áčkařů 9. Jak tato "vzájemná" výpomoc asi dopadne.....zase nekončící rivalita a rozdílné názory povedou do sraček.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já neříkám tak ani tak, ale na mý slova dojde. (Rybičky 48) Tak teda: Béčkaři za Áčko vždycky, když je třeba, Áčkaři za Bé jenom když hraje "A" v sobotu a "B" v neděli. A navíc: Božice A, to je tak 15-16 hráčů (11 na soupisce+další), základní jádro Božice B, to ví trenér a vedoucí v jedné osobě. Hrát by zde mohli i hráči, kteří se potřebují rozehrát po delší absenci (práce, zranění) a dorostenci. Chtěl jsem tím říct...bla bla bla (Rybičky 48).

      Vymazat