čtvrtek 19. dubna 2018

Naši hasiči zasahují v Šanově (dopl. foto)

Od tři čtvrtě na deset  noci 18.4.2018 likvidovalo deset hasičských jednotek rozsáhlý požár  bývalé ubytovny v Šanově. Zásahu se účastnili i členové zásahové jednotky SDH Božice.


Požár byl likvidován ve 23 hodin, jedna zraněná osoba byla převezena k ošetření do nemocnice. Hasiči přesto zůstávají na místě i v ranních hodinách včetně čtyř božických hasičů. Obec Šanov je aktuálně bez vody. Čerpací stanovišti si hasiči vytvořili na benzince v Hrušovanech n. Jev.

                     (lan)





2 komentáře:

  1. Požár byl nahlášený 21:49, ve 23 hodin dostali hasiči požár pod kontrolu a celou noc probíhalo postupné dohašování, které pokračuje ještě dopoledne, úplně uhašení požáru bude v pozdních dopoledních hodinách. V 6 hodin ráno proběhlo střídání jednotek, tak jsme mohli po 8 náročných hodinách opustit místo požáru a vydat se domů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle vysílání ČRo byl požár zcela likvidován po poledni 19.4.,jeden (asi ) bezdomovec pobývající v ubytovně byl převezen do nemocnice, lehce zraněn byl jeden dobrovolný hasič. Škoda se odhaduje na půl mega.

      Vymazat