středa 2. ledna 2013

Relax na facebooku a Hastrmánek zahajuje

S novinkou na webu a s mladistvým elánem vstupuje do roku 2013 božický Relax. Pravidelní návštěvníci božického bazénu vše aktuální vědí, ti nepravidelní můžou dění v Relaxu sledovat nejen na webu obce, ale nově i na facebooku.
Mezi pravidelné aktivity bude i v roce 2013 patřit plavání nejmenších dětí s Hastrmánkem. První kurz bude probíhat od 10.1. 2013 do 21.3.2013 a 10 lekcí stojí 1 900 Kč (a je v tom bazén i sauna).
V příjemném prostředí našeho bazénu se na vás těší personál Relaxu..

              Ladislav Nevrkla


11 komentářů:

  1. pekne jalovej bazen kdyz tam lidi m....i ve virivce kdo se tam pak ma koupat ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi by mě zajímalo,jak by jste reagoval Vy,kdyby jste na bazéně pracoval a viděl,jak se něco takového děje.Holky je určitě nenechají v "činnosti" pokračovat,ale každý průměrný inteligentní člověk ví,že takovémuto incidentu se nedá předejít.Vířivka se poté automaticky vypouští,čistí,chloruje a znovu napouští. O tom vy ale nemůžete mít ani ponětí,protože vy vidíte jen to co se děje v bazénu a za barem během dne,nic jiného.Sama jsem byla jednou svědkem toho kdy se k něčemu schylovalo,holky dvojici napomenuli,ale oni to ignorovali.Všechno je o lidech,nejde o provoz či "jalovej bazén" ! A pokud čekáte,že holky budou předvídat co se bude dít,a vy sám to asi tedy dokážete,co si o tom promluvit osobně a ne pod skrytým jménem? Pokud si tu práci sám nevyzkoušíte,nesuďte ji ! A pokud se vám to nelíbí,prostě tam nechoďte a běžte jinam,kde se dějí mnohem horší věci,o kterých nemáte nejmenší ponětí...hezký zbytek dne ;)

      Vymazat
    2. Komu sa nelubi ten nech si zatrúbi ...

      Vymazat
    3. Ještě se divím, že se to tady ještě řeší. Ale děkujeme, že se nás taky někdo zastane. To je po dlouhé době někdo...:), děkujeme Ondřejka

      Vymazat
  2. Asi těm jedincům jdete příkladem, když to tak dobře víte ! Jedno přísloví říká, že kdo bude přistižen, tomu bude ustřižen! Tak pozor, nůžky jsou již připraveny ! A dámy, nesmějtese, i cop se dá ustřihnout ! - PePř -

    OdpovědětVymazat
  3. Milí anonymové, né že by nám to bylo jedno, co se děje u nás na bazéně, lidi jsou prostě prasata... ale na městských plovárnách jsou mnohem větší odpornosti..bobky od mimin, tampony, posmrkané kapesníky, a bez ohledu na to, že tam miminka čůrají..a v tom si mácháte huby, a ani o tom nevíte..tady když se něco takového děje, tak se udělá okamžité opatření... nápad s nůžkami je velice originální, už jsme si pořídily zahradní nůžky :) tak přejeme pěkné koupání ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Zastal bych se děvčat v Relaxu, i když jeho "vodních služeb" nevyužívám. Byl jsem si tam jednou na kafe a prostředí se mi velice líbilo. A že se lidi mají i tam rádi? ...

    OdpovědětVymazat
  5. nic proti prostredi v bazenu nemam ale kdyz ve vyrice plave neci m...a tak to uz je to fakt ale humus co si budem povidat ne ?

    OdpovědětVymazat
  6. Můžeme vás ujistit, že nikdy neplavalo, a když se takováhle věc stala, i hned byla vířivka vypuštěna. Vyhlašujeme proto nové ustanovení v těchto věcech, ať už je to "mají se rádi", nebo čůrání miminek do roštů vířivky, a podobných způsobů znehodnotíte vodu, bude určitá osoba potrestána, a to sankcí ve výši 3.000,- korun ( částka obsahuje vypuštění vířivky, napuštění vířivky, ohřev vířivky, plus ošetření vody, a je tam započítán i náš čas, protože vířivka se čistí jen po pracovní době, a to činí 3 hodiny práce, která je pro nás navíc) takže prosíme, techtle mechtle si nechte na doma, a sem si přijďte zaplavat :) děkujeme za pochopení :) sledujeme vás po celou dobu pobytu v bazéně ;)

    OdpovědětVymazat
  7. vy delate jak kdyby ste se v relaxu predreli ze ? :D :D :D :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To může napsat jen člověk, který neví jak funguje bazén. Protože ostatní lidé vědí, co je práce udržet vodu, aby procházela hygiena, aby vše fungovalo a měřilo. Víte, ono se to samo neudělá.Přejeme kráááááásný den:):):)

      Vymazat