pátek 30. srpna 2013

Co nás čeká o víkendu

Původně jsem předpokládal, že poslední prázdninový víkend bude bohatý na rozmanité zábavné akce, ale podle mých zjištění a dostupných informací, se kromě fotbalových zápasů nepřipravuje nic. Možná i to, že se jde hned v pondělí skoro naostro do školy, je jedním z důvodů.
Takový natěšený prvňáček už nemá na nějakou zábavu ani pomyšlení, neboť leští aktovku a připravuje si papuče a penál. Trošku jsem to odlehčil, jelikož vím, že akce pro děti, o nichž jsem mluvil, se připravují, ale až na zářijové víkendy. A je na organizátorech, jakých způsobem o nich budou dopředu informovat.
Fotbalové zápasy nás čekají dva - v sobotu 31.8. v 16:30 h hrají dorostenci doma proti Višňové a v neděli 1.9. ve stejný čas chlapi proti Vedrovicím. Dobré je taky vědět, že na hřišti je během zápasů zajištěno občerstvení a tudíž zde můžete v klidu pobýt, shlédnout napínavé fotbalové zápasy a uhasit žízeň.
A jak už jsem psal jinde: pokud zůstane babí léto, je to přímo ideální k nějakému relaxačnímu výletu nebo vyrazit na houby! Fakt rostou!
Vinaři jsou určitě již ve vinohradech, protože první burčáky už jsou po Božicích vidět. I zde se připravuje akce Družstva božických vinařů. Tak jenom sledujte, co se hlásí rozhlasem nebo píše na pozvánkách a hlavně přijďte. Akcí je v Božicích během roku dost, s návštěvností už je to horší.

                                                                    Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat