sobota 3. srpna 2013

Poslední fotbalové přípravy

Pátečním zápasem božického dorostu začala poslední fáze letní přípravy našich fotbalistů. Vedení dorostu si k měření sil a procvičení herních variant pozvalo silný celek ze sousedních Tasovic. Klukům se soupeř zdál silný, ale já souhlasím s realizačním týmem: Kdy budou mít možnost zahrát si se skutečně kvalitním týmem?
Dorost: Božice - Tasovice 1:4
Náš jediný úspěch dal Lukáš Svoboda. podle přímých aktérů i přítomných přímých účastníků jsme hráli vyrovnanou partii, hráli jsme dobře a kdybychom proměnili některé šance, mohl být i výsledek přijatelnější. V extrémním vedru hosté zúročili též výhodu početnější kádru, neboť na našich 13 hráčů bylo připraveno 15 hostujících. "Zápas splnil svůj účel," hodnotil utkání trenér Martin Topolčan a nezklamali jsme.

Hasičský turnaj Na Škárkovce - 2. ročník
Další formou přípravy je bezesporu 2. ročník Hasičského fotbalového turnaje Na Škárkovce
Přihlásilo se 6 týmů a řadách jednotlivých mužstev byli k vidění i současní reprezentanti božického "A" mužstva. "Tak co , Michale,  vyhlížíš ještě nějaké posily?" ptal jsem se po příjezdu Na Škárkovku. "Ne, divám se, kolik hráčů mi po dnešku zůstane k dispozici k našemu zítřejšímu zápasu s Hrádkem!" děl sarkasticky současný božický trenér Michal Topolčan. On i řada diváků se totiž obávají možných zranění na tvrdém škárkovském terénu. Uvidíme, až tam pojedu dnes navečer, jaká bude situace.
K turnaji čtěte samostatný příspěvek na tomto webu.

Muži: Božice - Hrádek - neděle 4.8.2013 od 18 hodin
Termín byl včera oběma stranami potvrzen a já jen soukromě doufám, že v brance Božic se objeví Jara Lukáč, náš loňský gólman. Jak on, tak my v Božicích víme, že se letos zase potřebujeme a já už se těším na Jarovy skvělé zákroky. tak doufám, že mě nezklame.
Rambousek nám přestoupil do Bohutic, pryč je Pavel Ležák i Tomáš Polický, Jara Jandásek zatím ještě kvůli pracovnímu vytížení váhá. Tak uvidíme zítra.


   Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat