neděle 26. ledna 2014

Výzva: Kam se poděli tři největší motorkářští "frajeři" tehdejší doby - Honza Kašpárek, Bob Šíbl a Pepek Tuháček?

Budu upřímný: Využil jsem otázky z jednoho diskuzního příspěvku a dávám tímto způsobem malou výzvu vám čtenářům. Nemáte někdo fotku, kde by výše zmínění motorkářští frajeři byli zachyceni?
Honzu Kašpárka jsem už párkrát na toto téma zpovídal, ale zatím to nemá ještě podobu hutnějšího materiálu, který by se dal publikovat. Fotku mi taky zatím žádnou nezapůjčil, asi budu muset být usilovnější, jelikož vidím, že vás toto téma zaujalo a byla by škoda je nedotáhnout do zdárného konce.
Celé téma by samozřejmě mělo končit žhavou současností, protože motorkářů tady taky řadu máme.Tak se nechám překvapit, co se mi podaří shromáždit. Každopádně díky za zájem a spolupráci.

P.S. Jako ilustrační foto přidávám jednu kombinovanou fotku - cyklisté a motorkáři. Jsou tam zachycené i veteránské "Pařezy". Samozřejmě přivítám opět identifikaci zachycených aktérů.

            Ladislav Nevrkla

1 komentář:

  1. Co se týká motorkářských "frajerů", tak doufám, že se nějaká ta fotka s nimi najde. Bohužel Pepka Tuháčka tato jeho "záliba" stále v šedesátých letech život. Stalo se to za křižovatkou (nynější kruhový objezd na křižovatce Čejkovice-Mackovice) v jedné levotočivé zatáčce při cestě do Božic.
    Na výše uvedené fotografii jsou, cyklisté: Mirek Nevídal, Pavel Čermák, Lorenc, vzadu s nezbytným kloboukem p. Taraba, motorkáři: Zdeněk Jandásek, za ním pan Zdeněk Černý st. , pan Sedlák (z Božic), vzadu Zdeněk Hnízdil a Tonda Mahel (tady není zcela jistota). (me)

    OdpovědětVymazat