sobota 18. května 2019

Policie má pořád co dělat (akt.)

Takto shlížel krásný vodník na lesopark
ve Velkém Karlově. Zatím neznámý
zloděj jej ukradl v noci na čtvrtek ...
V našich končinách se policie určitě nenudí. Mikroregion Hrušovansko i blízké okolí jsou zdrojem rozličných problémů každou chvilku. Ať už jde o riskující řidiče, nebo zloděje.


K vážné dopravní nehodě došlo o víkendu mezi Dyjákovicemi a Hevlínem. Honička dvou vozidel skončila havárií. Přivolaný vrtulník nakonec nebyl potřeba, přesto bylo auto viníka zrušeno, neboť z něho po nárazu vyletěl motor, ošetřeni byli oba dva zranění z obou vozidel, řidič byl na revers propuštěn do domácího ošetření. Podle agentury JPP byl jeden z řidičů z Božic.

Ke krádeži vodníka došlo v noci na čtvrtek ve Velkém Karlově„Dřevěná postavička je půl roku stará, 120 centimetrů vysoká a váží třicet kilogramů. Obci touto krádeží vznikla škoda čtrnáct tisíc korun. Případem se nyní zabýváme a po odcizené pohádkové postavě i pachateli pátráme, sdělila v pátek policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.
Podle trestního zákoníku hrozí zloději až dva roky odnětí svobody.

                                 (lan)



Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/policiste-patraji-po-vodnikovi-drevena-socha-zmizela-z-lesoparku-20190517.html

3 komentáře:

  1. Tak motor nevypadl, ale auto má pořádně rozsekanej zadek, což jsem viděl dneska na mobilu.

    OdpovědětVymazat
  2. Neví někdo co se stalo minulé úterý u božické benzinky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden mladík provokoval,tak dostal výchovnou lekci(spíše jeho pneumatika)

      Vymazat