středa 31. října 2018

Božice mají staronové vedení obce

Zvolením Karla Haly uvolněným starostou (13 pro, 2 se zdrželi) a Jiřího Čady uvolněným místostarostou (12 pro a 3 se zdrželi) bylo zahájeno středeční ustavující zasedání nového zastupitelstva obce Božice.
Na místa radních bylo navrženo pět zastupitelů (R. Baráková, J. Leisser, R. Turoň, B. Čada, J. Dvořák), zvoleni  byli tři: J. Dvořák (12 hlasů), R. Turoň (11 hlasů) a R. Baráková (11 hlasů).
Dále se volil finanční výbor a kontrolní výbor.
Předsedkyní finančního výboru byla zvolena L. Benkovičová (protikandidát M. Klíč) a jeho členy M. Klíč, J. Čurdová, B. Čada, T. Rauš, B. Bernard a A. Hříbková. Předsedou kontrolního výboru byl zvolen M. Beneš (protikandidát J. Leisser) a jeho členy Zd. Čurda ml., J. Leisser, B. Topolčanová, D. Švestka, H. Zifčáková a K. Kučera. Do kontrolního výboru jsem byl navržen taky já, ale mou kandidaturu podpořilo jenom šest zastupitelů.

Příští zastupitelstvo se sejde v prosinci a to tradičně ve čtvrtek.

                                  (lan)

Na facebooku obce Božice bylo publikováno:


1 komentář:

  1. Touto cestou se Ti veřejně omlouvám za komedii na ustavujícím zastupitelstvu. Kdybych věděl, že nás je v kontrolním výboru osm uchazečů, tak bych se kandidatury vzdal. Bohužel toto bylo šito horkou jehlou a že jsi to odnesl zrovna Ty, mě mrzí. Takže za mně veřejná omluva. Karel Kučera.

    OdpovědětVymazat