sobota 20. října 2018

Tři body zůstaly doma (akt. 21.10.)

Dnešní zápas III.A třídy jsem sledoval jen na netu, jelikož jsem mimo Božice. Kdo mi do diskuze něco napíše, tak to přidám. Jinak až v neděli večer.
III.A: Božice A - Blížkovice B 4:3 (1:1). Naše branky: 2x Lopik, 1x Zdenál a Honza K.
Prvních deset minut jsme byli pod velkým tlakem a od 4' jsme prohrávali 0:1. Rychlý blížkovický dorostenec měl přitom ještě další dvě šance... Vyrovnat se nám povedlo až po další půlhodině hry Lopíkem. Ostatně těch šancí jsme tou dobou měli daleko víc my, ale ani nájezdy Lukáše H. (2x) či Lopíka gólem neskončily a podobně dopadla i Honzova příležitost z malého vápna.
Ve druhé půlce jsme byli viditelně lepší my. Do vedeni 2:1 nás poslal Zdenál a v 68' nás uklidnil Honza K. gólem na 3:1. Hosté však v 74' šťastně snížili na rozdíl jedné branky. Moc nám nepomohlo ani střídání. Zase jsme však zabrali a Lopik v 77' zvyšoval na 4:2. Hosté ještě utkání zdramatizovali třetím gólem z přeplněného vápna v 89', ale vyrovnat se jim už nepodařilo.
    (lan)

Jak mi psal hned po utkání jeden božický fans: "Zaplať pámbů"

P.S. Tak kdo ještě něco máte, napište. :-)



IV.C tř. Litobratřice B (Jiřice) - Božice B 4:2 (2:1). Prohrávali jsme už 2:0. Na 2:1 snížil z penalty Vrbič. I druhou půlku začali lépe domácí, šli na na 3:1. Vrbič však se trefil i podruhé a snížil na 3:2. Definitivní tečku zápasu udělal domácí Mikuláš Kuna a tak se v Jiřicích radovali ze tří bodů po vítězství 4:2. Hostující hráči z "Áčka" přehráli ty naše.

Dík za upřesnění výsledku.

4 komentáře:

  1. další zápas Vám píská borci Durko :)

    OdpovědětVymazat
  2. NA OFS stránkách to sice ještě není,ale pokud si rozkliknete na jejich stránkách vlevo skupinu III.A,najdete si zápas s Břežanami,tak tam to již je.Jsem zvědav na Bojara,jak se bude chtít vytáhnout na bývalí klub,myšleno v dobrém.Mirek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme na Bojárka taky zvědaví. Možná bude zase v bráně???

      Vymazat