čtvrtek 2. července 2020

Z okolí: Hody budou, nebudou... aspoň krojovaná zábava. Hody "nehody"

Naši ne tak vzdálení sousedé v Drnholci a Jevišovce se s letošními krojovanými hody vypořádali v této divné době po svém. Přečtěte si:


Nejdříve z Drnholce:

Krojovaná zábava - Hody budou, nebudou…………
Vzhledem k vládním opatřením a bezpečnostním nařízením, jsme byli nuceni zrušit letošní tradiční krojované hody, ale aby tato tradice nebyla úplně zrušena, rozhodli jsme se pro uspořádání „sobotní krojované zábavy“.
Přijďte se pobavit v krojích i bez krojů a podpořit tradici v Drnholci.
TJ Dynamo Drnholec, z. s. a drnholečtí krojovaní ve spolupráci s krojovanými z okolí, vás srdečně zvou na KROJOVANOU ZÁBAVU v Drnholci, která se bude konat v sobotu dne 4.7.2020 na hřišti TJ Dynama
K tanci a poslechu hraje dechová hudba Sokolka ze Šakvic, začátek ve 20:00 hod. Vstupné 120 Kč

A v Jevišovce to pojali rovněž s nadhledem:



Jevišovská chasa, z.s. Vás srdečně zve na hodovou zábavu, která se bude konat 18. července 2020 od 20:00 hod. v areálu u kulturního domu v Jevišovce za doprovodu dechové kapely Hornobojani.
Kvůli letošní situaci kolem Covid-19 jsme byli nuceni zrušit krojovaný průvod obcí i dětskou zábavu. Letos také bude chasa poprvé a určitě naposledy bez krojů, ale nebojte se, určitě nás poznáte. To se nechte překvapit.
Večerní zábava bude mít volný průběh. Tance a zpěvu bude dost. V průběhu zábavy nebudou probíhat žádné hodové sóla ani nástupy a sóla pro přespolní chasy. Letošní Hody "nehody" bychom spíše přirovnali ke krojovanému plesu.
Určitě nepřijdete o spoustu zábavy a skvělé atmosféry, kterou si společně vytvoříme a patřičně si celý večer užijeme.
Budeme se na Vás těšit a doufáme, že i když my v krojích nebudeme, vy nás podpořit přijdete, jak v krojích tak i bez nich.


🎉🎉🎉 KONEČNĚ JSME SE DOČKALI 🎉🎉🎉
💥💣 ODPAL LÉTA a Corony zároveň 👊🦠💣💥

🔥🔥🔥 START : 21:00 hodin 🔥🔥🔥
🔥🔥🔥 KONEC : 05:00 hodin 🔥🔥🔥

❓❓Na co se můžete těšit❓❓

✅ VENKOVNÍ BAR
✅ KOKTEJLY
🍹 Mojito
🍹 Pina Colada
🍹 Sex on the Beach
✅ ROZDÁVAT BUDEME HAVAJSKÉ VĚNCE

Žádné komentáře:

Okomentovat