středa 1. května 2019

Pálení čarodějnic s lampionovým průvodem

Ani letos nebude v Božicích chybět pálení čarodějnic spojené s lampionovým průvodem. Malé čarodějnice a malí čarodějové vyjdou ze shromáždiště u prodejny Jednoty v Českých Křídlovicích v úterý 30.4.2019 ve 20 hodin.


Na hřišti je pak čeká vatra s hořící čarodějnicí, špekáček, který zde každá čarodějka či čaroděj v masce obdrží, stejně jako svítící náramek. Vše zdarma od pořadatelů. Zajištěna je ohňový show, hudba a občerstvení.

                                             (lan)

3 komentáře:

  1. Až dnes jsem zjistil, že se včera pálení čarodějnic s lampionovým průvodem kvůli nepříznivému počasí odložilo na jiný termín. Ten bude včas oznámen.

    OdpovědětVymazat
  2. Podle aktuálních informací se budou čarodějnice pálit v úterý 7. května večer, v předvečer státního svátku Dne vítězství! Jestli i s čarodějnickým průvodem, nevím. Asi by to moc nepasovalo! Některé události jsou přeci jenom vázány určitou úctou a pietou, to si jistě pořadatelé uvědomují. Pan Mráka kdysi před rokem 1989 ke Dni vítězství odpaloval světlice. Byl to v těch dobách malý zázrak. Co kdyby se to letos zopakovalo??? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pálit čarodějnice nejde nikdy jindy než 30.dubna!!!Co to je za nesmyslnou informaci, že se hledá jiná termín na přesunutí?Prostě se to letos odpíská a basta fidli!

    OdpovědětVymazat