sobota 6. července 2019

Na Farmě Klíč na čtyři tisícovky návštěvníků

Žňový věnec na zbrusu nové reklamní
tabuli Mlékárny Klíč
Poznej svého farmáře, je moto akcí, do nichž je zapojena i božická Farma Klíč. Letošní sobotu 6. července si sem v době od 10 do 16 hodin našlo cestu na čtyři tisícovky návštěvníků. Program zajímavý pro všechny generace přilákal hodně návštěvníků z okolí, a to i toho vzdálenějšího.


Za poledne už všichni vyhledávali stín, ale přesto proudily davy jak po jednotlivých provozních zastaveních, tak u stánků a atrakcí. Cimbálovku už jsem zachytil, když balila svoje nádobíčko, ale jinak bylo všude ještě kolem 14 hodiny živo.
Farma Klíč stavějící na moderních trendech zemědělské výroby i produkce výborně reprezentuje naši obec po všech končinách naší vlasti i za hranicemi republiky. Lze si jen přát, aby ve své práci a ve svém nadšení vytrvali. Zemědělství je vždycky velmi ovlivněno přírodními i společenskými podmínkami. Letošní suchý rok s extrémně vysokými teplotami urychlil zrání obilovin, takže žně měla Farma Klíč už včera. Bohužel výnosy jsou letos poloviční. Z jedné strany sucho, z druhé přemnožení hraboši ....
Na dnešním farmářském dnu na Farmě Klíč však vládla spokojenost, dobrá nálada, přátelská atmosféra....Snad je něco patrno i z několika snímků. Taky jistě vnímáte nový reklamní poutač u mléčného automatu, kde se po celý den tvořily krátké fronty.

              (lan)































Žádné komentáře:

Okomentovat