úterý 16. července 2019

Ve středu v Božicích Tasanda proti Líšni

Kvalitní fotbal můžeme shlédnout ve středu 17. července od 18 hodin na našem hřišti v Božicích. Svůj přípravný zápas zde sehraje divizní Tasanda proti nováčkovi II. ligy Líšni.


                                (lan)

4 komentáře:

  1. a v sobotu hraje SC ZNOJMO v 10.30 v Břežanech proti Staré Říši Mirek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zápase jsem nebyl, podle mých zdrojů to 4:1 pro Tasandu po poločase 1:0! Hosté nastoupili spíše se svým Béčkem, Tasanda též představila hodně mladých hráčů, kteří doplnili zkušený základ. Diváků bylo hodně, občerstvení zajištěno.

      Vymazat
    2. Druhé pozitivní skóre v řadě brali v sobotu fotbalisté třetiligového Znojma. Svěřenci trenéra Milana Volfa vybojovali na hřišti v Břežanech remízu 2:2 s divizní Starou Říší. Již podruhé během pěti dnů se prosadila i nová posila Jihomoravanů, americký hráč původem z karibského Haiti, Kenny Doublette. Znojemské nakoplo snížení na 1:2 z kopačky Olega Kvycha v 56. minutě. Plichtu zařídil pět minut před koncem nováček v dresu Znojma Kenny Doublette.

      Vymazat
  2. Tasovičtí fotbalisté sehráli ve středu první přípravné utkání před novou divizní sezonou. Jejich výhra 4:1 nad B-týmem brněnské Líšně přesto měla hořkosladkou pachuť. Na travnaté hřiště do Božic mělo původně dojet druholigové „áčko“. To ovšem ve stejném termínu nastoupilo ke generálce Fortuna:Národní ligy v Březí, kde se střetlo s mužstvem Lanžhotu.
    Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/fotbal_region/tasovicti-zacali-pripravu-vyhrou-nad-rezervou-lisne-20190719.html

    OdpovědětVymazat