neděle 21. července 2019

V Olbramovicích plichta s kvalitním soupeřem

V neúplné sestavě v poli, s Čábem v brance a proti kvalitnímu soupeři jsme si dali první ostrý trénink na novou sezónu. S Olbramovicemi jsme se nakonec rozešli smírně 3:3 (1:2).


Bez nové posily Honzy, bez Adama, Džampa, Karlíka a Lopíka jsme přijeli k prvnímu přípravnému měření sil na novou sezonu do Olbramovic. Vedoucí mužstva Mirek Studénka tak společně s hrajícím trenérem Jurou Pavelčíkem poskládali náš tým z jedné třetiny z hráčů naší Benfiky a v průběhu zápasu prostřídávali jednotlivce podle vývoje zápasu i podle vyčerpanosti jednotlivých hráčů.
Domácí Olbramovice se ukázaly ve velmi dobrém světle a řadě hráčů bychom  s klidem mohli nabídnout i angažmá u nás. Ale jak znám Olbramovické, jsou to srdcaři, kteří se z Olbramovic nehnou a raději se pokusí v nadcházející sezóně opět zabojovat o postup z trojky!
Už ve 4´ osvědčil svůj čich na góly kanonýr naší Benfiky Tomáš Rauš a poslal náš tým do vedení 0:1. Za čtyři minuty byl v podobné šanci opět, ale tentokrát nedal. Gólovku z rychlého protiútoku domácích bravurně zneškodnil Vojta v naší brance. A podobně se zaskvěl v průběhu zápasu ještě několikrát. "To smrdí gólem," pravil jeden z našich fanouišků v 25´ - a fakt bylo ve vteřině vyrovnáno na 1:1.
V 27´ vypálil dělovku Pavel - orazítkovala tyč pod vinglem - a odražený míč umístil do brány Luke na 1:2. Ještě nás zaujala tvrdá rána Romana sražená na roh a technická střela z nohy KaKáčka, která šla těsně mimo. Šanci vyrovnat ve 44´ domácí nevyužili.

První třetina druhé půlky byla taková nijaká, až nás do latě postavili domácí, kteří v 60´ vyrovnali na 2:2. Trošku jsme přeskupili řady, ale v 64´ jsme inkasovali potřetí. Vojta nejdříve bravurně vyrazil jasnou tutovku domácích, ale na dorážku už byl krátký. Stav 3:2  vydržel do 69´, kdy Roman vyrovnal na 3:3. Naše nasazení už nebylo takové, abychom dali vítězný gól, i když jsme hru otevřeli a Honza Sz. či Soukič se marně pokoušeli v útoku něco vymyslet. Naopak domácí z brejků ještě 2x prověřili brankářské umění Vojty. Ten nás potěšil velmi, protože skoro rok kvůli zranění stál.
Takže dobrý trénink s kvalitním soupeřem, dobrými rozhodčími (i lajnovými) a v příjemném prostředí pěkného fotbalového stánku v Olbramovicích.
Za 14 dní tam pořádají už 43. ročník místního fotbalového turnaje (čtyř původních samostatných obcí, které tvoří dnešní Olbramovice proti sobě v turnaji 6+1) a taneční zábavu. Možná se tam někdo od nás taky zajede podívat.


   (lan)

























Žádné komentáře:

Okomentovat