čtvrtek 30. srpna 2012

Chválíme: Letní florbalové soustředění

Stalo se již tradicí, že ani v letních prázdninových měsících neosiří školní tělocvična. Zásluhu na tom mají florbalová soustředění našich florbalových nadějí, která pro ně připravuje Miroslav Fojtík ml. Že je to věc neskonale záslužná, nemusím zdůrazňovat. A tak dáváme Mirkovi palec nahoru a po vzoru "nováckých" zpráv říkáme, že je to "náš borec nakonec"!
Zdatným sekundantem byl i letos Mirkovi Vojta Svatoš. Pochvalu zaslouží i všichni, kteří se zúčastnili. Výborné bylo stravování v obecní jídelně, které šéfuje Iveta Kolaříková. Sám jsem během léta taky 14 dní chodil a vím, že jídlo z naší jídelny je vynikající. Výborné bylo i to, že obec Božice, která osobou starosty Karla Haly florbal a práci s mladými vůbec podporuje, umožnila mladým strávníkům jíst v prostoru sálu, kde byli po dobu oběda sami. Nerušeni nikoho nerušili a v klidu se najedli.
Mirek s Vojtou připravili pro své svěřence i několik zajímavých akcí. Mezi nimi "florbalovou noc", stezku odvahy, film v kině Marta a taky přáteláky s florbalisty Znojma a Miroslavi. Četl jsem v Miroslavském zpravodaji velmi pochvalný článek od miroslavských účastníků.
Takových lidí jako je Mirek Fojtík bychom v Božicích potřebovali co nejvíc. Ani nebudu zdůrazňovat proč.
Všechno podstatné a aktuální, včetně velkého množství fotografií najdete na webu http://pantherszaci.webnode.cz/letni-soustredeni/.

                         Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat