pátek 28. prosince 2012

Pozvánka: Silvestrovské posezení v Hostinci u Kudličků


"Silvestrovské posezení" v Hostinci u Kudličků v Božicích si nenechte ujít v pondělí 31.12.2012 od 19 hodin. Těšit se můžete na nekuřácké prostředí v hlavním sále, reprodukovanou hudbu, posezení v "osmičkách"  u netradičně uspořádaných stolů i nějaké to překvapení.

Akce je bez vstupného, s sebou si můžete přinést chlebíčky, jednohubky či zákusky, vše, co je k pití si však zakoupíte v hostinci.
Objednávky míst přijímá personál hostince U Kudličků (Luděk Fučík, Jan Kudlička ml.) a vítané jsou i dobrovolné příspěvky na půlnoční ohňostroj.
                                                                                                (lan)

2 komentáře:

  1. Pro upřesnění: Jedná se o Silvestrovské posezení přátel, známých a všech, co nechtějí být letos na Silvestra doma. Organizátoři tedy chtějí, abyste si místa rezervovali, protože jen tak vám můžou garantovat, že budete na akci vpuštěni! (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. S příchodem Nového roku 2013 se půlnoční nebe i v Božicích rozsvítilo rozmanitou pyrotechnikou, ale celkově si myslím, že byly silvestrovské oslavy klidnější než v minulých letech. A například jsem prakticky neslyšel dříve obvyklé "detonace". Využili jsme všech možností, jak se rozloučit se starým rokem - různá posezení, taneční silvestr i doma u televize - a očekáváme, že nový rok 2013 bude dobrý a lepší než ten odcházející. Záleží i na nás samotných. (lan)

    OdpovědětVymazat