neděle 31. března 2013

Aktuality z božického fotbalu: Dorost porazil Lechovice (opr.)

Přípravný zápas Božice B - Mackovice se hraje v neděli 31.3.2013 v 16 h na umělce v Hrušovanech n. Jev. Musím nakonec doplnit, že se nikam nejelo: pro nepříznivé počasí nebyla hrušovanská umělka otevřena.
I v druhém přípravném zápase porazili dorostenci Božic muže Lechovic, tentokrát 1:0. Podle mých informací dal branku Sláva Urban. Dorostenci hráli tentokrát bez jakýchkoliv starších posil a hráli prý dobře.
.V sobotní přípravě porazili božičtí dorostenci chlapy z Lechovic na jejich hřišti 3:2. V Božicích se zatím nedá hrát, jelikož jsme před týdnem dělali úpravu travnaté plochy.
Lechovice - Božice dorost 2:3 (0:1). Naši vedoucí branku dal Sláva Urban. Domácí ve druhé půli nejen vyrovnali, ale díky Vlastovi Žilíkovi šli do vedení 2:1. Naši hráči však Jirkou Kubíčkem vyrovnali a Roman Šob dal nakonec vítěznou branku. Příští víkend, v neděli 24.3.2013 sehrajeme poslední přípravný zápas před zahájením okresních fotbalových soutěží. Zápas Hevlín - Božice se hraje od 14 h na hřišti v Hevlíně.
Příští sobotu 23.3.2013 sehraje božický dorost druhé přípravné utkání v Lechovicích. Zápas začíná v 15 h.
Současně se domlouvá na další víkend (30.-31.3.2013)  přátelský zápas s Mackovicemi. Za Božice bude hrát nově se formující tým Božice B. Zatím to vypadá na nedělní dopoledne v Mackovicích. Upřesníme v průběhu následujících dnů.

Rozpisy jarních kol budou na těchto stránkách k dispozici v průběhu týdne (možná i tohoto víkendu). V tištěné podobě je vedoucí mužstev obdrží do zahájení soutěží, stejně jako Draha od vstupenek. K dispozici budou rovněž na informační tabuli u hřiště.
Doplňuji ještě informaci OFS, a to o seznam rozhodčích, kteří budou na jaře řídit zápasy okresního přeboru:

OKRESNÍ PŘEBOR
1. Bogner Michal
2. Gáfrik Robert
3. Kněžíček Václav
4. Machů Josef
5. Novák Jiří
6. Peřinka Jiří ml.
7. Rajnoha Martin
8. Richter Aleš
9. Ryšavý Lubomír
10. Šplíchal Pavel
MEZISKUPINA OKRESNÍ PŘEBOR/3. TŘÍDA
11. Bartoš Jan
12. Horký Jiří
13. Peňás Miroslav
14. Šťáva Jaromír


                                     Ladislav Nevrkla

5 komentářů:

  1. je blbost že dorost hraje 30:0.2013 když v ten den je první zapas jara v Rakšicích... mělo by se hrát s Lechovicemi 23.3.2013...

    OdpovědětVymazat
  2. Přatelsky zapas B-tymu se uskutečni v nedeli 31.3 v 15:00 v Mackovicich.

    OdpovědětVymazat
  3. Za mrazivého a větrného počasí porazili v sobotu božičtí dorostenci Lechovice 1:0. Hrálo se opět v Lechovicích a podrobnosti zjistím odpoledne, kdy se jede na poslední přípravu mužů do Hevlína. Kdo se chce svézt se mnou, odjíždím ve 14:30 h od Kudličkova hostince. (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě tady jsou nějací rozhodčí ze Znojemska - http://www.jmkfs.cz/assets/Komise/Komise-KR/nominacni-listina-rozhodcich.pdf

    OdpovědětVymazat
  5. jo dorost z nich by si mely nekteri hraci s Ačka vzit priklad !!!!!

    OdpovědětVymazat