neděle 3. března 2013

Systém selhal i v Salátu

Chybějící informace o kapele Systém selhal jsem nakonec načerpal z prvního letošního čísla časopisu Salát. Taky se tam dočtete o všech aktivitách naší školy, vyčerpávající přehled o výsledcích žáků za 1. pololetí školního roku 2012/2013 a ohlédnutí za 3. školním plesem.
Ze zpráv, které mají dopad i na širší veřejnost bych vypíchl tu, která se týká nového nátěru podlahy v tělocvičně. Jak píše ředitel školy Mgr. Jan Peterka:" Před vánočními prázdninami se natírala podlaha ve školní tělocvičně. Nátěrové práce byly provedeny firmou Hříbek Dyjákovice. Podlaha doznala obnovení čar a dva nátěry bezbarvým protiskluzovým lakem." Sám jsem se v sobotu na florbalovém turnaji přesvědčil, že je to opravdu zdařilé dílo. I pořadatelé důsledně dbali, aby si každý, kdo se šel na zápasy "jenom " podívat, natáhl na své boty ochranné návleky. Takže jsem tak taky učinil, ani to nebolelo! I pan ředitel v průběhu dne přišel zkontrolovat, jak je toto nařízení dodržováno. věřme, že nátěr vydrží minimálně dva a půl roku jako ten předchozí.
O kapele složené z žáků naší školy jsem se zmínil, snad jenom doplním, funguje pod DDM Miroslav a tam taky zkouší 2x týdně. Hrají punk rock, čemuž odpovídají nejen písničky, které hrají, ale i vizáž, oblečení a účes. Tak ať jim to šlape, rád si je někdy poslechnu.
Z obálky je patrné, že se vydavateli (Sdružení rodičů při ZŠ Božice) podařilo sehnat silného reklamního partnera (celou zadní stranu zabírají inzeráty realitní kanceláře Znojemské reality), ale nikde jsem tentokrát nenašel tiráž časopisu. Z obálky však je zřejmé, že se jedná o dvojčíslo (leden-únor).
Časopis je k mání ve většině božických obchodů.

                  Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat