sobota 10. prosince 2016

Aktuální dopravní informace z Božic a okolí

Intenzivní práce při budování okružní křižovatky v Božicích, předpokládané dokončovací práce na mostu přes Jevišovku v božickém Zámlýní a dvě dopravní nehody na silnici Valtrovice - Krhovice, to jsou některé z aktuálních dopravních informací. Stěžejní však je ta, která říká, že dnes a zítra je uzavřen most přes Příční potok v Údolí lásky u nádraží v Božicích.


Do týdne bychom už snad mohli jezdit po nové okružní křižovatce v Božicích a věřím, že i nekonečná úprava mostu v Zámlýní se chýlí ke konci. Práce však tento víkend probíhají kolem mostu přes Příční potok v Údolí lásky. Úplné uzávěry nás zde čekají ještě v několikrát.
Ke dvěma dopravním nehodám s podobným průběhem došlo nedaleko Valtrovic dnes ráno. Nejdříve se po šesté hodině ranní trefilo do stromu jedno auto a v 7 hodin ráno se u Kapličky ve směru na Krhovice trefilo do jiného stromu další auto. Obě nehody šetří Policie ČR. A to ještě v noci bylo hlášeno varování u Dyjákovic ve směru na Hevlín. Někomu se zde podařilo srazit srnu. A podobně byl hlášen střet osobního auta se zvěří včera v podvečer u Jaroslavic. Tak jezděme opatrně. Jsou hony, mlhy, námrazy a hlavně šero a tma převažují nad dnem a světlem. I když zrovna dneska se to jeví lehce do šedomodra.

                     (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat