pátek 30. prosince 2016

Radujme se, veselme se. Tak pravil prezident (akt.31.12.)

Vánoční nebo též Svatoštěpánské poselství prezidenta republiky Miloše Zemana se letos neslo v duchu radosti. Radujme se z ekonomických úspěchů naší republiky, radujme se z dobrých vztahů mezi lidmi rozličných názorů a radujme se z vítězství Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách.


To všechno jsou podle pana prezidenta důvody, proč už u nás dávno skončila blbá nálada a my si teď užíváme zasloužené odměny v podobě našeho prosperujícího státu.
Ostře zaútočil vlastně pouze na dvě věci: je třeba tvrdě postupovat proti solárním baronům a vyjádřil ostrý nesouhlas s pokusy ministerstva vnitra cenzurovat internet. V obou oblastech s Milošem Zemanem souhlasím, jenom nevím, proti kterému solárnímu baronovi mám bojovat v Božicích, když tam dneska nenajdete jedinou cedulku o provozovateli!!! To kdyby udělala živnostník, že neoznačí svou provozovnu, tak ho budou vláčet úřady, až do stažení z kůže! A svobodný internet? Není nic lepšího pro svobodu a demokracii, než když můžete svobodně a volně (necenzurovaně) šířit svoje myšlenky. Proto se můžete těšit i v roce 2017 na můj blog ProBožice probozice.blogspot.cz. Jenomže by to nebyl Miloš Zeman, kdyby neměl na mysli blokaci proruských serverů. Ach jo, takže zase trefa vedle. A já doufal,že to nebylo tak prázdné poselství.

Řada z vás se v letošním roce stala mými věrnými čtenáři a spolupracovníky a já budu jenom rád, když tomu tak bude i v novém roce. K tomu nám dopomáhej vějíř dobrých nápadů, chuť k práci, zájem o věci veřejné a hlavně zdraví. Bez něho nás nic nebaví a nezajímá a my přeci chceme, abychom žili radostně a spokojeně. Tak pravil pan prezident a tak pravím i já.

P.S. Jenom škoda, že nikdo nenahradil pana Forejta a neupozornil pana prezidenta, jak sedí před kamerou. Taky vizitka naší doby. Chlapi, pamatujte si, že ten, kdo má pupendo jako já nebo Miloš Zeman, tak si při posezení ihned rozepne sako a je proti bontonu dát si nohu přes nohu. Pak to takhle dopadne.

                          (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat