pátek 23. prosince 2016

Božický advent nás zve (akt.21.12.)

Božický advent se blíží ke svému vyvrcholení a akcím, které na něj plynule navazují. Tak se opět podívejte a nezapomeňte aspoň na tu, která vás oslovila, přijít.


Třeba tradiční sportovní akce Turnaj v kulečníku v Hostinci u Kudličků (od Vánoc do velikonoc), Vánoční fotbálek v poledne na Štědrý den - zápas začíná v 11 h na umělce za školou, Štěpánská zábava, letos už v neděli 25.12., dále 11. ročník Silvestrovského fotbálku 30.12. na umělce za školou, a možná i něco jako loňské Zářivé Vánoce v kině Marta.

K tomu mi aktuálně napsal Ivan Hudec:
Hezký sváteční podvečer,
Božické Jesličky skutečně letos zajišťoval Véna, původně jsem zamýšlel akci zrušit, protože v mém současném stavu nejsem schopen to zvládnout. Nakonec vše dobře dopadlo a akce proběhla. Bylo by škoda tuto tradici přetrhnout. Václav vše zařídil a s pomocí dalších pomocníků, školy, obce a sousedů kina se vše zdařilo.   
Další akce ale budou problém, takže další bude asi až divadlo ochotníků z Jevišovic.
Snad již budu moci přiložit ruku k dílu.  
Přeji krásné Vánoce a hlavně hodně zdraví do roku 2017
 Ivan Hudec

Já k tomu dodávám, že my přejeme Ivanovi brzké uzdravení, úspěšnou rekonvalescenci a určitě se těšíme na jeho akce v kině Marta. Nemáme zase v obci tolik akcí dělaných s osobním nasazením a srdcem.







Božický kalendář na rok 2016 má tento předpokládaný program adventu a doby vánočních svátků:
















1 komentář: