sobota 17. prosince 2016

Božický punč zahřál na duši

Vlaďka a Helenka
V moc pěknou akci se proměnil Božický punč, setkání Elišky Leisserové a jejich přátel s námi návštěvníky. Letošní poklidnou adventní atmosféru dokreslilo i přátelské dění v božickém obecním sklepě. Všechny instalované výstavky byly prodejní, takže jsme si mohli odnést hřejivé teploučko speciálního Božického punče, ale i něco z představených výtvorů.


Výstavkou vlastních intimních obrázků nás zasvěceně provedla Helenka, vánoční ozdůbky z dílny sv. Kláry nabízela Vlaďka a v lisovně byly instalovány ruční výrobky manželů Bohátkových z včelího vosku. Byly zde k dostání sýry z farmy Klíč, punč alko i nealko,sladké pečivo a speciální biskupský chlebíček s pomerančovou marmeládou.
Odcházel jsem obohacený mnoha vjemy, rozehřátý punčem a s voskovou svíčkou v tašce (poctivě zaplacenou :-)).

         (lan)






























1 komentář:

  1. Děkuji Elišce, že mě oslovila a umožnila mi udělat výstavu mých obrazů. Obrázky maluji intuitivní kresbou která vzniká pocitově. Rotunda obecního sklepa má krásnou energii a obrazy v ní jen zářily. Vladěnka Konupčíková prodávala krásné ručně dělané originály z dílny Svaté Kláry. Její vánoční stromy, z lahví nebo korkových špuntů jsou úžasné. Atmosféra byla krásná a byla pohlazení pro duši. Děkuji. Helena Bagoňová

    OdpovědětVymazat