sobota 10. června 2017

Hráli jsme jen po šestnáctku

S viditelnou převahou v půli první, ovšem se skórem 3:0 pro domácí, s početní převahou od 45´ celý druhý poločas, ovšem zcela marný co do hry. Dostali jsme se jen po šestnáctku a pak jsme byli marní.
OP: Starý Petřín - Božice 3:0 (3:0).


Začali jsme výborně, už ve 2´ byl v gólovce Dejv, ale nakonec to bylo z naší strany skoro všechno. V 6´ jsme dostali laciný gól po chybě Hajdyho (1:0), ale pokračovali jsme v aktivní hře. Bylo jen otázkou času, kdy nám to na malém hřišti ve Starém Petříně sedne a kdy nejen srovnáme ... Snažili jsme se rozehrávat rychle, ale bohužel to nebylo vůbec přesné. Byli jsme na míči (snad  ze 70%) za poločas, ale rychlík v dresu domácích č. 9 nám zle zatápěl. Pohyboval se stále na hranici ofsajdu, fauloval, vztekal se, ale my jsme na něho nenašli zbraň.
V 26´ zahrál Kája v našem vápně rukou, ale domácí poslali penaltu do větví okolního stromoví! Devítka nás nadále okopávala, až jsme v 31´ pro domnělý ofsajd téhož přestali hrát (což je hrubá chyba našeho týmu, kterou jsme letos bohužel neviděli poprvé) a domácí lehce zvýšili na 2:0. My jsme hráli fotbal, domácí dávali góly, což doložily poslední dvě zaznamenáníhodné akce. Nejdříve jsme v 39´ předvedli krásnou akci, na jejímž konci byl Lopík a míč v síti, ale pro signalizovaný ofsajd nebyl gól uznán. Naopak brejk domácích ve 42´, přesný centr a hezký gól na 3:0 nás definitivně srazil na kolena. Nervozita vrcholila ke konci poločasu  a vyvrcholila ve 44´, kdy domácí labilní hráč č. 9, udeřil Kamila do obličeje v přerušené hře v našem vápně a sudí Koudela mu ukázal červenou kartu. Krátce na to byl 1. poločas ukončen.
Do druhé půlky jsme poslali tři hráče do útoku - Jara Hrobár, Dejv a Honza Szabó, ale bohužel jsme si nevytvořili prakticky jedinou gólovku. Za pochvalu stojí dvě střely - jednu poslal na branku Kája a druhou střelou branku těsně minul Roman. Jinak to bylo naše tradiční trápení po šestnáctku - a šmytec!!! A když už jsme gól nedali ani z brankové čáry v 72´, tak jsem si v duchu říkal, proč si vlastně ve druhé půli dělám nějaké poznámky??? Desítky slabých nebo nepovedených střel zdálky byly lautr k ničemu, kdežto výpady domácích byly velmi nebezpečné. A tak si zachytal nejen gólman domácích, tak i Vojta. Všichni jsme věřili aspoň v čestný gól, leč naše přání nám dneska naši hráči nesplnili. Ze hřiště odcházeli se sklopenými hlavami, protože jsme prohráli díky vlastní nemohoucnosti.
Taky se dneska potvrdilo to, co víme už delší dobu: Tým je třeba do nové sezóny na dvou až třech postech posílit. Soutěž je náročná a obměny v týmu jsou nejen zdravé, ale i potřebné.
Věříme, že soutěž příští sobotu dohrajeme v pohodě a Hostěradicím nepustíme ani bodík, i když ty dneska zázračně porazily adepta postupu FK Znojmo B 8:1! To jsou nám věci, pane Pelto, co?

Pochválit je třeba domácí pořadatele (i za pěkný tištěný program), s fanoušky už to bylo kapku horší, ale ani my jsme se v dnešním dusném odpoledni moc neukázali. Doufám, že aspoň třešničky, které jsem před odjezdem vlastoručně natrhal na naší zahrádce, domácím pořadatelům chutnaly! :-).
A velmi dobří byli v dnešním utkání i všichni tři sudí v čele s hlavním Koudelou. A to ho už ve 3´ píchlo v zádech (?) či co, a tak běhal chvíli se sebezapřením. A ještě jedna poznámka: Do Starého Petřína to máme nejdál - rovných 50 km! Tak až tam pojedeme příště, chceme si odvézt nejen poloprázdné nádrže svých ořů, ale taky nějaké body. Dneska to prostě nevyšlo!
         (lan)




































                                       

Žádné komentáře:

Okomentovat