čtvrtek 15. června 2017

Zapomenuté předměty i nabídky práce

V sezoně většinou nebývá o pracovní nabídky nouze, a tak se spíš shánějí specialisté na různé pomocné nebo doplňkové činnosti. Dvě takové jsem zachytil. Pak mě ještě zaujaly odložené či odhozené předměty, s nimiž se nějak nedá hnout.


Když v Brně zastavíte na nějaké ulici na blikačky, můžete vzít jed na to, že tam do deseti minut bude policie i odtahovka a už jen za započatý úkon pěkně mastně zacálujete. Když zaparkujete vozidlo na odstavné ploše někde u nás, nebo třeba aktuálně taky na mackovské křižovatce proslulé tragickými haváriemi, nestane se vám nic. Leda že vám vozidlo někdo poškodí. Je to fakt zvláštní, že jsou na tato zapomenutá odložená vozidla orgány krátké.
Taky pokos trávy na příkopech odhalí sem tam nepěkné odhozené věci. Ale o tom, už se mluví tak často, že je až s podivem, že někomu (předpokládám, že cizímu) stojí za to, pytel s odpadem vyhodit jen tak ...
A taky jsem si prohlédl čerstvě vybudovanou malou vpusť na kruhovém objezdu. Takový malý trativod. Jak dlouho bude sloužit svému účelu, to se neodvažuji ani tipovat ...

A nakonec nabídka z hlášení obecního rozhlasu:
Distributor pro roznos letáků
Kaufland Znojmo hledá pro Božice dva distributory pro roznos letáků. Bližší informace získáte na tel. číslo 725 126 864 – paní Průšová nebo přímo na informacích v Kauflandu ve Znojmě.
                              (lan)

Na mackovské křižovatce ...

Pytel mezi hrby u Křížkovické pustiny ...

Toto vozidlo stojí na volné ploše už dlouho ...

Nová vpusť je na kruháku naopak krátce ...

1 komentář:

  1. a je zvláštní,že všichni kolem to vidí,a ti kteří by to vidět měli a hlavně řešit to nechávají být....

    OdpovědětVymazat