čtvrtek 15. června 2017

Před námi bohaté červnové víkendy (dopl.)

Nadcházející víkend (16.-18.6.) a poslední červnový víkend (24.-25.6.) nás lákají na tolik akcí, že si budeme muset vybrat, které z nich se zúčastníme, a to ať aktivně, nebo pasivně jako diváci. Řada z těchto akcí bude přímo u nás v Božicích, tak si rezervujte čas i peníze.

Konkrétně v Božicích můžeme navštívit v pátek v podvečer koncert komorního pěveckého sboru DeMelodica v křídlovickém kostele, v sobotu se mrknout na zápasy 8. Volejbalového turnaje na umělce za školou, posezení rodáků, pamětníků a přátel se koná odpoledne k 90. výročí založení božické Kolonie v Jiráskově domě a od půl páté se na hřišti rozloučíme s letošní fotbalovou sezónou utkáním Božice - Hostěradice. V neděli pak zamíří hlavně rodiny s dětmi na Tátafest a dětské cyklohrátky k Jiráskovu domu na Kolonii.
Mezitím můžeme odskočit k sousedům do Čejkovic na 4. Motosraz (taky v podvečer a večer s živou hudbou), na traktoriádu do Tvořihráze a večer do Hrabětic na krojované hody. kdo má rád skupinu Codex musí zajet až do Petrovic.
.





























1 komentář:

  1. Jestli máte někdo foto z pátečního koncertu souboru De Melodica, tak je přivítám.

    OdpovědětVymazat