pátek 1. září 2017

V neděli jedeme do Jezeřan. Těžký soupeř

Nenechme se mýlit momentálním postavením obou týmů v soutěži. Naše dlouhodobé zkušenosti hovoří jasně: Jezeřany, to je vždycky zajímavý  - a těžký soupeř! Jedeme tam v  neděli odpoledne s opatrným  optimismem.


Bývalí hráči, funkcionáři i fanoušci si určitě velmi dobře pamatují líté boje v trojce, boje o postup do okresu, zápasy v okresu a teď druhým rokem opět v okresu. Jezeřany mají za sebou v uplynulých deseti letech jízdu jak na toboganu. V boji o postup s námi v roce 2009 jsme byli úspěšnější my, za rok za námi postoupily i Jezeřany. V okrese se moc neohřály a pošouply se o stupínek výše do krajské I.B třídy. Dva roky tam bojovaly a vloni se vrátily za námi do okresu. My jsme mezitím na jednu sezónu okres taky opustili, bohužel směrem dolů, do trojky. Po návratu zpět však má náš fotbal stoupající tendenci a měli bychom ji potvrdit i na hřišti svého odvěkého rivala.
Fotbalový stánek mají v Jezeřanech pěkný a stále ho vylepšují. Kromě hasičů a chovatelů neznám nic jiného, čím by se Jezeřany prezentovaly světu. Jezeřany odjakživa žily fotbal a tak tomu určitě bude i tuto neděli, kdy tam přijede náš ambiciózní tým.
Z naší kabiny nemám zatím žádné zprávy, pokud budou, doplním je v průběhu týdne. My fanoušci vyjíždíme v 15:15 h, přeci jenom jsou Jezeřany trošku z ruky. :-)

Poprvé se na našem hřišti představí naše Rezerva - Božice B. Soupeř je rovněž zvučného jména a slavných tradic. Současnost šanovského fotbalu není možná tak zářná, ale soutěž letos zahájil bez ztráty kytičky - stejně jako my!

Božický dorost se potřebuje někde chytit. V Oblekovicích proti FK Znojmo B to však bude mít velmi obtížné. Uvidíme  

              (lan)

2 komentáře:

  1. Jezeřany A - Božice A NE 3.9.2017 16:00, Nikolai Lubor Klučka Šachl; Božice B – Šanov SO 2.9.2017 16:00 Reschovský

    OdpovědětVymazat
  2. Venku prší - a bude. Jako posledně zrovna když jedeme do Jezeřan! Nebude Jura, Jara Jandásek, Kája a otazník je nad Hajdym. Zrovna ten by byl moc potřeba. Včera se výborně ukázal Džamp, potěšil i Pacík.

    OdpovědětVymazat