neděle 17. září 2017

Božická Benfika opět bodovala

Můžu si za to sám, že jsem neviděl ani jednu božickou branku v síti dobrého soupeře z Damnic, ale bohužel vše kvalitní jsme předvedli v první půlce,kdy jsme soupeři postupně nasázeli všechny čtyři góly.
IV.C: Božice B - Damnice 4:2 (4:1). Naše branky: Jan Szabó 3x, Robert Lysák.


Nastoupili jsme s Vojtou v brance, s Romanem na stoperovi a s Bojarem v útoku, chyběli však zraněný Luboš R., nachlazený Pacík, Evžen, Broněk Horáček, Vojta Maruštík a další. Na druhou stranu si zahrál Honza Szabó na hrotu útoku a odměnil se hattrickem! Slíbil mi ještě jednu branku ve druhé půlce, ale jak sám po utkání přiznal, už mu chyběly síly na přesné zakončení. A potěšilo nás, že se v závěru na hřišti objevil i Paťa. Manažer týmu Míša tak vyslyšel divácké volání: Vypusťte Krakena! :-)
Zato hosté s několika evidentně zkušenými hráči se snažili ve druhém poločase o korekci skóre. Úspěšní byli naštěstí jenom jednou. Ale taky na druhou stranu: dejte branku Vojtovi!? :-). Posezení po utkání bylo v dobrém rozmaru a o to by mělo jít v těchto zápasech taky. Nejen odpovědně trénovat a hrát, ale taky s partou po zápase posedět a pobavit se v dobrém rozmaru. Nebýt toho, tak bych se třeba nedozvěděl, že viníkem kontaktu Zdeněk x Vojta byl Vojta -a ještě si přitom roztrhl zbrusu nové elasťáky! To jednoho na....! Ale jak říkám: v dobrém. :-)

                                     (lan)






























Žádné komentáře:

Okomentovat