sobota 9. září 2017

Dorost poprvé zvítězil

Ve třetím zápase nové sezony zabodovalo na hřišti i naše družstvo dorostu. Příkladem šli především naši nejzkušenější hráči Petr Řihák, Radek Šob a Radek Skřivan. V sobotním zápase jsme porazili celek Únanova.
Dorost: Božice - Únanov 4:0 (1:0). Naše branky: Radek Šob 2x, Petr Řihák a Petr Kašpírek


Hosté se k zápasu dostavili pouze s devíti hráči, což je samozřejmě vůbec neomlouvá. Právě naopak. Nám se tradičně proti zhuštěné defenzívě hraje špatně a tak to chvíli trvalo, než jsme našli dobrý recept. Od 10´ hráli hosté navíc oslabeni ještě o jednoho hráče, neboť sudí Palát vyloučil po druhé žluté hráče Únanova Hambálka. První žlutou udělil za bezohledné podražení při souboji o míč a druhou žlutou za nemístnou kritiku rozhodčího.
Naši vedoucí branku dal ve 27´ Petr Kašpírek, více už jsme do konce poločasu nestihli, i když šance byly. Ve druhé půli už jsme byly pány na hřišti, postupně jsme skóre navýšili Petrem Řihákem (47´) a dvakrát Messim (68´ a 82´) na konečných 4:0.
Vedoucí mužstva, kde dneska zaskakoval za "dovolenkujícího" Laďu Karel Hala, byl s výkonem svých svěřenců spokojen. Tak je dobře, že nám všem kluci udělali radost.

Radost můžou mít i z toho, že úvodní prohraný zápas s Hostěradicemi byl kontumován a nám bylo připsáno vítězství 3:0. A tak určitě rychle zapomeneme na minulou vysokou porážku v Oblekovicích a příští týden zabojujeme v Tasovicích proti společnému týmu Tasovice/Hrádek.

Foto dorostu žádné nemám, tak příště doma ....

Naše dnešní sestava:

Žádné komentáře:

Okomentovat