neděle 24. září 2017

Přípravka bojovala statečně

Soutěž přípravek není tak úplně jednoduchá, jak by se na první pohled zdálo a určitě bude od komise mládeže vyžadovat přemýšlení nad budoucím modelem. Jde přeci především o to, aby nejmladší fotbalisté měli ze hry radost, aby se na zápasy a společné setkávání těšili a především o to, aby spolu hrály týmy po všech možných stránkách vyrovnané - věkem, tělesnými dispozicemi i srovnatelnými dovednostmi.


Trenér Luboš mi k zápasu napsal:
Hrádek A – Božice 18:0, Hrádek B – Božice 6:5

V prvním utkání jsme nastoupili proti týmu, který doposud nepoznal porážku. Týmu, který běhá po hřišti o něco déle a věkově je o nějaký ten rok starší. Druhé utkání mělo opravdový nádech derby. Byť jsme v úvodu prohrávali, přesto jsme se snažili dotáhnout. Velkou zásluhu na tom měli jak samotní hráči, tak i naše fantastické publikum, které muselo být slyšet až na nádraží v Božicích. Podařilo se nám srovnat stav na 5:5 a každý věřil, že ten vítězný gól dáme právě my … Nakonec jsme v posledních sekundách inkasovali. Naše branky vstřelili David Myška a čtyři Marek Pavelčík.

Sestava: Vlastík Fňukal, David Myška, Matěj Herkus, Lucka Kapaňová, Ríša a Valentýna Ďatkovi, Marek Pavelčík, Šimon Ralenovský, Honza Benkovič a noví hráči František Smittal (Břežany), Ondra Soukup (Čejkovice)


Luboš Ralenovský​



Žádné komentáře:

Okomentovat