čtvrtek 28. září 2017

Jedeme do Jaroslavic. V neděli překvapily v Hostimi

V sobotu 30.9.2017 jedeme k dalšímu zápasu soutěže Znojemské pivo Okresní přebor na hřiště nováčka z Jaroslavic. V souboji Rezerv obou týmů byla naše Benfika jasně lepší a v sobotu s přehledem zvítězila 2:5. Bohužel méně radostná zpráva přišla v neděli odpoledne z Hostimi, kde hrálo jaroslavické Áčko.  To tam nečekaně vysoko zvítězilo 1:4!


Zápas TJ Sokol Jaroslavice A - TJ Sokol Božice A se hraje v sobotu 30.9.2017 již v 15 hodin.
Nám budou chybět zranění hráči, i když Kamil by nejraději již obul kopačky, ale měl by být k dispozici Karlík a taky Peťa Šišlák, který se tento víkend věnoval šanovským hodům. Otazník je jenom nad Jarou Hrobárem. Nasazení Bojara a zlepšená hra Lukáše jsou taky předzvěstí opravňující nás k mírnému optimismu.

K utkání Hostim - Jaroslavice se na webu TJ Hostim píše:

Nejhorší výkon podzimu body nepřinesl...

TJ Hostim - Sokol Jaroslavice "A" 1-4 (0-2)
Utkání se staronovým účastníkem okresního přeboru přineslo nečekanou porážku po mdlém výkonu. Do zápasu jsme vstoupili bez potřebného zapálení a nasazení. Nebyli jsme schopní praktikovat náš fotbal, a tak se hrálo hodně opatrně. Hosté hrozili zejména matadorem Holcmanem, který nám dělal velké problémy. Po náznacích šancí na obou stranách šli hosté do vedení díky gólu po přímém kopu. Nás toto varování nevyburcovalo a nadále jsme předváděli mdlý výkon plný špatně zakončených individuálních akcí. Proto přišel druhý trest - po naprosto zbytečném rohovém kopu dotlačily Jaroslavice míč do naší sítě podruhé a stanovily tak poločasové skóre.
Do druhé půle jsme šli s odhodlání něco s výsledkem udělat, ale přes pár záblesků se nám nedařilo stejně jako v poločase prvním. Prohrávali jsme osobní souboje, byli ustrašení, nedůrazní. Toho všeho hosté rádi využili. Přes naše snížení Tomášem Kandlem na 1:3 se nepodařilo utkání zdramatizovat, a tak se jen dohrávalo.


Více zde: http://tj-hostim.webnode.cz/news/nejhorsi-vykon-podzimu-body-neprinesl/


K uvedenému hráči Jaroslavic jsem dohledal toto: Hráč Lukáš Holcmann je ročník 1985 a hraje s číslem 10. Patří společně s Antonínem Kozárkem (*1979, číslo 13) k nejstarším a nejzkušenějším hráčům týmu. Oba dva dali v  Hostimi po brance, další přidal kapitán mužstva Tomáš Glazer (číslo 12) z přímého kopu a Vladimír Procházka (s číslem 15).

3 komentáře:

  1. Také nesmíte zapomínat na Lukáše Juhaňáka, který letos dal sice "jen" 4 branky. Ale loňskou sezónu ve III. třídě měl famózní. 45 vstřelených branek za 26 odehraných zápasů (2265 minut) = 1,7 gólu na zápas (každých 50 minut vsítil branku).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za upozornění - určitě už si to naše vedení pozorně čte a rozebírá!!! :-)

      Vymazat
    2. Lukáš Juhaňák hraje s číslem 7!

      Vymazat