pátek 6. října 2017

V sobotu přivítáme FK Práče A. To je výzva!

Po 14 dnech potěší naše oko fotbalisté Božic A na našem hřišti. přivítáme tradičního soupeře z Práčí. Jak to bude vypadat na hřišti, nedokážu odhadnout. Oba celky v minulém kole zaváhaly, takže oba mají určitě velkou motivaci na reparát.
Zápas ZN pivo OP Božice A - Práče A se hraje v sobotu 7.10.2017 v 15:00 h. Píská sudí Gáfrik ze St. Petřína.


O utkání našeho soupeře minulý víkend se píše na webu TJ Hostim toto:

FK Práče "A" - TJ Hostim 2-3 (1-1)

Sobotní utkání nás zavedlo do Práčí, kde tradičně hrajeme vyrovnaná utkání. Nejinak tomu bylo i tentokrát. Domácí byli běhaví a měli výškovou převahu, my jsme hráli důrazně a měli i technickou převahu. Hrozili jsme zejména po levé straně velmi aktivním Mattym, ale do vedení šli nakonec Práče, když se před brankou prosadily po důrazné dorážce. Náš výkon to ale nijak neovlivnilo a šli jsme za vyrovnáním. To se povedlo z penalty. Po krásné Morisově přihrávce byl faulován Matty a Peng proměnil bezpečně. Domácí pak zahrozili ze standardek, náš rozehraný rok nepřetavil v branku v dobré pozici opět Peng. Chvíli před přestávkou se zranil Kunstík, a tak jsme poločas dohrávali v 10 a čekali, zda bude moct nastoupit do druhé půle. Bohužel to nešlo, a tak ho na place nahradil Moškec. Kluci hráli s chutí a po centru Penga jsme šli do vedení, když se krásně prosadil Matty. Domácí
znervózněli, zjednodušili hru a více nakopávali. My jsme s přehledem bránili a dobrou formu prokazoval i Alda. Nevynechávali jsme ani příležitosti k zaútočení a tak museli být domácí stále ve střehu. Všichni dřeli jako jeden tým a odměnou nám byl i uklidňující gól po dalším rohu, kdy se po Mirdově přiťuknutí prosadil svým 10. gólem v sezóně Peng a dal nám klid. O ten jsme přišli minutu před koncem, kdy se po našem nedorozumění prosadil Juhaňák a zdramatizoval závěr utkání. Ten jsme ale zvládli a výsledek pohlídali.


Více zde: http://tj-hostim.webnode.cz/news/z-praci-se-tremi-body/

Žádné komentáře:

Okomentovat