pátek 13. března 2020

Aktuálně z Božic. Zavírají se všechny třídy mateřských škol pod ZŠ a MŠ Božice

Z důvodu epidemiologické situace dnes v ranních hodinách mimořádně zasedala Rada obce Božice.


Na základě dostupných aktuálních informací konstatovala, že momentálně na území obce Božice není evidována žádná osoba nakažená novým typem koronaviru. Z preventivních důvodů vydala následující doporučení a opatření:

1) od pondělí 16.3.2020 do odvolání budou uzavřeny všechny třídy mateřské školy příspěvkové organizace Základní škola a mateřská škola Božice (Božice 49, Božice 283, Borotice 3, Velký Karlov 68)
2) od pátku 13.3.2020 do odvolání bude uzavřený bazén RELAX Božice
3) od pátku 13.3.2020 do odvolání bude uzavřena obecní knihovna
4) pokud není nutná osobní přítomnost, vyzývá občany obce Božice, aby se na úřad obraceli jinými způsoby, nejlépe telefonicky, popřípadě e-mailem (veškeré kontakty jsou na webu obce)
5) doporučuje představitelům spolků a zájmových organizací, aby omezili, nejlépe dočasně pozastavili svá setkávání
6) ruší se březnové kulturní akce 
7) s okamžitou platností do odvolání zakazuje poskytování a  pronájem veškerých zařízení v majetku obce a jejich příspěvkových organizací (sál KD, tělocvična, klubovna na hřišti apod.)

2 komentáře:

  1. Myslím, že jsou zrušeny v celé republice všechny akce do 30 osob od 12. března na 30 dnů, tzn. do 11. dubna (Bílá sobota).

    OdpovědětVymazat
  2. Naše obecní kuchyň i rozvoz obědů jsou stále v provozu. Nabízíme tak zejména seniorům možnost dovozu obědů až domů. Pokud máte v rodině nebo ve svém okolí někoho, pro koho by tato služba byla vhodná, zmiňte mu prosím tuto možnost. Dohodnout na dovozu obědů se můžete na tel. čísle 515257228.

    OdpovědětVymazat