úterý 17. března 2020

Praktický lékař MUDr. Olejník oznamuje

Vzhledem k nezajištění osobních ochranných pomůcek (masky, respirátory) bude dle doporučení ministerstva zdravotnictví ČR od 16.3.2020  provoz ordinace PL pro dospělé v Božicích v nouzovém režimu.


V tomto režimu bude ordinace pacientům uzavřena. Budou poskytovány telefonické či elektronické konzultace, zajistíme předpis e-Receptů a vystavování e- Neschopenek, ale nebudeme vstupovat do fyzického kontaktu s pacientem.
Toto opatření je činěno z důvodu ochrany pacientů, protože nelze vyloučit, že i lékař může být nakažen koronavirem a šířit tuto infekci dále, nebude-li vybaven účinnými bariérovými ochrannými pomůckami.
Jakmile dojde k dodání masek a respirátorů, vrátí se provoz ordinace do obvyklého režimu.

tel. kontakt:
Božice  515 257 284
Vranov n. D. 515 296 201
email:    medirad@email.cz

3 komentáře:

  1. Jižní Morava hlásí ráno 16.3. 29 nakažených. To je nárůst od včerejška o 18 osob!!!! Tak už jsme se probudili????

    OdpovědětVymazat
  2. Provoz lékaře a zubního v Božicích je omezen z důvodu nedostatku roušek. Odkaz ze stránky obce Božice na provozní dobu ordinace Medirad je neaktivní. Proč jsou informace jen na FB a ne na stránkách OBCE? Je tam jen reklama na RELAX který je stejně zavřený, a dále nejaktuálnější informace o poplatcích ze psa!
    MVDr. Olejník má svoje stránky na: http://www.medirad.cz
    Provozní doba ordinace v nouzovém režimu je na http://www.medirad.cz/Page3.php

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úroveň oficiálních webových stránek obce Božice mi nepřísluší hodnotit, ani komentovat. Já na blogu https://probozice.blogspot.com/ publikuji jenom to, co považuji pro občany naší obce (a nejen je) za důležité a zajímavé. Podle každoročního nárůstu počtu čtenářů to pro ně asi má nějakou hodnotu a smysl. (lan)

      Vymazat