neděle 1. března 2020

Nové fotbalové branky už v zemi (dopl.1.3.)

Tak takový pracovní víkend už fotbalisté Božic dlouho nepamatují. V neděli dopoledne své skvělé dílo završili uložením zbrusu nových branek do země.


Při odpolední vycházce s vnukem jsem nevěřil vlastním očím, že už se tam svítí bělostné tyče nových branek. Branky jsou zapřené, aby se dobře usadily a nepodlehly hned na svém sportovním startu nevypočitatelným rozmarům letošní zimy. Tak ať se do nich naši trefují stoprocentně a hosté co nejméně! A díky obci Božice, která branky zajistila a zaplatila.

Ještě sem přidám slova trenéra a "frontmana" současného božického fotbalu Jirky Pavelčíka z diskuzního příspěvku: Branky mají konečně svůj správný rozměr a jsou větší, než ty původní, takže góly by mohly padat o něco častěji. A máte pravdu, v dnešní době udělat dobrovolnou brigádu, je celkem fuška! Ale myslím, že my (fotbalisti) se kvůli našemu stánku sejdeme a s podporou obce (vlastník areálu) opravíme postupně i zábradlí, střídačky a třeba zbudujeme i nějakou tribunku pro diváky... Ať to tu v Božicích máme pěkné a útulné, co říkáte?
                 (lan)




1 komentář:

  1. Branky mají konečně svůj správný rozměr a jsou větší, než ty původní, takže góly by mohly padat o něco častěji. A máte pravdu, v dnešní době udělat dobrovolnou brigádu, je celkem fuška! Ale myslím, že my(fotbalisti) se kvůli našemu stánku sejdeme a s podporou obce(vlastník areálu) opravíme postupně i zábradlí, střídačky a třeba zbudujeme i nějakou tribunku pro diváky... Ať to tu v Bozicich máme pěkné a útulné co? 😉

    OdpovědětVymazat