úterý 9. června 2020

Pár dobrých rad aneb Co lidi poptávají (akt. 4.6.)

Vibrační deska neboli "žaba"
Stane se to občas každému z nás, že nutně potřebujeme nějakou službu, radu, pomoc.... Pár takových tipů jsem zde shromáždil. Třeba se vám něco z toho bude hodit.

Tak třeba dnes poptává jeden pán z Božic někoho od nás nebo z okolí, kdo by mu opravil jízdní kolo. Pár tipů se objevilo - nejlépe asi napsat na FB Hanka Kačaba KudelováKola opravuje její manžel v Šanově. Taky se poptejte v prodejně jízdních kol v Břežanech (dříve průmyslové zboží Jan Balada). No a pak ve Znojmě.

Potřebujete opravit benzinovou sekačku na trávu. Výborný opravář je Petr Prieger v Šanově - https://www.firmy.cz/detail/13075619-petr-prieger-sanov.html

Chcete tip na někoho, kdo myje interiéry aut? Třeba Policars Tomas Latal 775999885, vedle zastávky u výzkumáku v Hrušovanech n . Jev.

A půjčuje někdo na Hrušovansku stroj na čištění koberců? Tak ano, paní Jana Tosecká z Hrušovan n. Jev. (napsat na FB). Taky stříhá pejsky.

A nabídne někdo k zapůjčení vibrační desku neboli "žabu"? Ano, uspět byste mohli v Břežanech. Má ji Mirek Burger (FB Mirnold McBurger ) - 96 kg+guma na dlažbu, a snad prý i Obec Břežany.
                                           (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat