úterý 2. června 2020

Fotbalová premiéra: Region Cup v Hostimi

První ročník fotbalového poháru připravili na červen a červenec  týmy ze severozápadní části Znojemska a přilehlé části Třebíčska. Pětice kvalitních týmů si to rozdá každý týden mezi sebou, a to tak, že každý hraje 2x doma a 2x venku. Začíná se příští sobotu 13. června na hřišti v Hostimi duelem Hostim - Pavlice a končí se 11. července opět v Hostimi atraktivním zápasem Hostim - Blížkovice.


Možná, že to je přesně ta cesta, kterou se fotbal v rámci letních příprav do budoucna vydá. Potkají se sousedé, je to zajímavé pro hráče i pro diváky. U spojeného mužstva Fotbal Jevišovice/Mikulovice se jeden zápas odehraje v Jevišovicích, jeden v Mikulovicích.
Protože zatím podobný formát pohárových zápasů nemáme vyzkoušený, budou všichni ostatní sledovat, jak se osvědčí. Já to ale vidím schůdné i pro připravovaný Okresní pohár.

Na některý z "hostimských" zápasů bych se docela rád podíval .... Zvláště když náš soupeř z okresního přeboru získal jednu velice kvalitní posilu! :-)

                                    (lan)


2 komentáře:

  1. První zápas Region Cupu v Hostimi: Hostim - Pavlice 2-1 (0-0).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Hostimi měli na první zápas Region Cupu Hostim - Pavlice rekordních 170 diváků! To občas nemá ani druholigová Dukla Praha! :-). Jj, tento typ přípravy se ukazuje jako velmi vhodný. Jinak Hostim pojede v rámci Okresního poháru v pátek 31. července do Čejkovic (za něž určitě nastoupí řada známých božických tváří), tak se můžeme kouknout, jak jim to hraje! :-)

      Vymazat