středa 17. června 2020

Řady senátních kandidátů na Znojemsku se rozšiřují (dopl.18.6.)

Před 18 lety v Hostinci u
Kudličků jsme poseděli s
Vladimírem Železným.
Třeba si to letos
 zopakujeme
Po starostovi Moravského Krumlova Tomáši Třetinovi (Společně pro Znojemsko = TOP09, ODS a STAN) a Pavlu Kováčikovi (KSČM) se třetím oficiálním kandidátem senátních voleb na Znojemsku stal bývalý senátor Vladimír Železný. Kandiduje za hnutí Trikolóra Václava Klause ml.


Na spadnutí je podání kandidátní listiny Růženy Šalamonové (za SPD Tomia Okumury) a čeká se na rozhodnutí znojemského starosty Jana Groise (ČSSD). Zbývá už jen kandidát Babišova hnutí ANO 2011. Jestli teda nějaký bude. Proslýchá se, že snad nový ředitel znojemské nemocnice Martin Pavlík!
Zbývající parlamentní strany podporují Tomáše Třetinu a vlastního kandidáta nestaví. Jedná se o KDU-ČSL, hnutí Hlas a kandidáta nestaví ani Piráti.

O předvolební kampani Vladimíra Železného v Božicích v roce 2002 více na https://probozice.blogspot.com/2018/04/kdyz-bozicemi-brazdil-vladimir-zelezny.html

                 (lan)

1 komentář:

  1. Boj o Senát: Pět soupeřů je jistých. Starosta Znojma Grois kandidaturu zvažuje. Není jisté, jestli za svoji mateřskou ČSSD. https://znojemsky.denik.cz/zpravy_region/boj-o-senat-pet-souperu-je-jistych-starosta-znojma-grois-kandidaturu-zvazuje-20200625.html

    OdpovědětVymazat