pátek 31. července 2020

Radostné zprávy z Hrušovan n. Jev.

Tato nová publikace o Hrušovanech n. Jev.
bude již brzy v prodeji...
Velice dobře se mi četly aktuální zprávy z Hrušovan n. Jev. Asi nejzajímavější i pro nás v Božicích jsem našel na FB Spolku pro hrušovanský zámek. Týká se autogramiády nové publikace o Hrušovanech n. Jev.

Píše se zde:
📌Ve spolupráci s městem pro vás připravujeme autogramiádu 📖🖊 knihy HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU od dávné minulosti po současnost. Autorem je pan Miroslav Fousek, který se na vás všechny už teď moc těší. My už knihu máme a musíme říct, že je to krásná práce👏🏻, za kterou stojí léta práce, těší nás, že jsme její součástí i my, a to ve spojitosti se zámkem ❤️. Určitě se v ní najde velká spousta z vás, tak si autogramiádu nenechte ujít. Ozveme se, jakmile budeme vědět přesné datum a čas.
Kniha se zatím ještě neprodává, ale její prodej začne brzy. K dispozici bude na úřadě v Hrušovanech nad Jevišovkou. Ani cena zatím nebyla zveřejněná.

No, řekněte, není to radostné čtení? A nemáme tak trochu Hrušovanským co závidět? V Božicích bohužel občané po podobné publikaci netouží, tak se na žádné - pokud vím - nepracuje. Přitom brožura z roku 1995 už je vousatá a pro nové občany pravděpodobně nedostupná.

                                                            (lan)

                                

3 komentáře:

  1. Dle vlastní zkušenosti vím, že knihu o naší obci by si pořídilo opravdu pár občanů, asi by se je dalo napočitat na prstech rukou.
    Co se týče publikace našich sousedů, pro mne to není. Nezajímá mĕ to. Tím ale nechci snižovat kvalitu a práci za tímto dílem. Dát dohromady jakoukoli knihu není jednoduché.

    OdpovědětVymazat
  2. Ho, ho, ho...kdo nezna dejiny mista kde zije...opakuje chyby...
    Kniha a pořádna by se dost hodila...

    OdpovědětVymazat
  3. Spolek pro hrušovanský zámek: Kniha je již k dispozici na úřadě, její cena je 400 Kč

    OdpovědětVymazat